Helenn Selam kızlar adet günüme 6 gün kaldı. gebelikten de şüpheleniyorum. Adet belirtileri görmeye başladım göğüslerim acıyor, adet belirtisi yaşayıp gebe olduğunu öğren oldu mu aranızda?
Merveerhannn Gizemnaz_ adetime 3 gün kala ovulasyon testiyle ögrenmiştim bende. Snrasında erken gebelik testi yaptım oda pozitifti. inşallah bebiş vardııırrr , öyle gözüküyor 🙏
Mucizem11 Gizemnaz_ canım ovulasyon testi yarın ve devamlı sekilde koyu cıkarsa o zaman gebelik testi yap umarım hamilesindir ☺️
Meri112 https://hizliresim.com/Riop7A kızlar 9 gündür ovulasyon yapıyorum 3 gğn önce yumurtlamam oldu ve bugünde c aşşırı silik çıktı. Normalde akşam saat 8 gibi yapardım bugün ilk defa 2 buçukta yaptım. Sizce ondan mıdır
Purpura26 Purpura26 adet günüyle mi 9 gün adet bitiminden sonra mı 9 gün acaba? Bende yapıyorum da daha yumurtlama olmadı adetle beraber 9. Günüm
9ay10gun Gizemnaz_ hayırlı olsun canım hamilesin büyük ihtimal benimde böyleydi ovulasyon yaptım adete yakın gittikçe koyulasti gebelik testi yaptim cok silik cikti kan verdim 72 çıkmıştı
Mom103 Gizemnaz_ canım bu yumurtlama testine guvenme sonra uzuluyor insan bendede koyulaşti koyulaşti ama adet oldum . 6 gun kalmış Allahın izniyle adet olmazsın gebelik testi yaparsın
Tezcansadulla Gizemnaz_ bilmiyorum bende arastiricam ama herkezde farkli galiba vnm adet oncesi lh yi arastiricam bende
Mom103 Gizemnaz_ bilmiyorum ki 😒 Allah tezzamanda sevindirsin belki sende gebeliktendi . Bu testle gebeligi cok öyrenen oldu Allah in izniyle hamilesindirde o yuzden koyulaşmıştır. Belki dahada koyulaşıcaktır. O zaman hamilelik şuphesi dahada artiyo. Sen öglen 2 ila 4 arasi yapmaya dikkat et o zamanlar dogru sonuç veriyor. Rabbim hepimize saglıklı evlatlar versin