Happykariner Gizemnaz_ canım inşallah gebesindir. Malesef bizde bu ay olmadı. Bende ovülasyon testi almak istiyorum sen nerden aldın
Nry8082 Gizemnaz_ bende adetime 5 gün kala ovilasyonla ögrenmistim hamile oldugumu.İstersen bi gebelik testi yap.
Mores Ya ikinci kez yumurtluyorsunuz yada gebesiniz. Ben de ovulasyonla öğrenmiştim bu şekilde çıkar çıkmaz gebelik testi yapmıştım inşallah siz de hamilesinizdir 🤗
Gizemnaz_ Anne18 cnm yaa bi hafta arayla 2.yumurtlama olurmuki 🤔 yanii kasık agrilarimda oluyor bilemedim🤦🏻♀️
Deryaaa1 Bence tekrar yumurtlama değil az önce dediğim gibi, siz de Gizem büyük ihtimal inş bebiş var💖 Gizemnaz_
Gizemnaz_ Happykariner canimm insallah oyledir en kisa zamanda hepimize nasip etsin allahim n11 den siparis.etmistim.cnm
Gizemnaz_ Nry8082 evett 2 gun daha bekleyip erken gebelik yapicam cnm elimde bunlar fazla diye yapiyorum🙈😍😘
Tezcansadulla Gizemnaz_ cnm ben cuma gebelik testi yaptim negatifti Bu sabah yaptim ikinci cizgi silik sonra ovulasyon da yaptm oda seninkisi gibiydi bende yarin sabah idrar testini tekrarliyicam bakalm
Gizemnaz_ Tezcansadulla senin ovulasyon resmini atarmisin cnm yaptiysan nasil cikti hadi insallahh saglikli ilerlersin cnm dikkat et kendine🥰😘
Gizemnaz_ Anne18 biliyorumm canimm allah razi olsun duanin karsiliginin fazlasini.al insallah sende cok sagol🙏😘😘