sukayhanacar Tombalak napalım şuan odasında oturmus odasını izliyorum 🙏🏻💜şükür her şeyimizi bitirdik odası,alınacakları,yıkanıp,ütülenicek her şeyi bitti. bi tek hastane çantamız kaldı hazırlanıcak. sıkıntısız,rahat bi şekilde günlerimizin gelmesini bekliyoruz 🌸
bebegim_28 Tombalak 2 gündür ufak ufak adet sancısı hissettim bugün sabah kalktım mutfak dolapları temzilğine başladım bugün tam 33 haftalık olduk 😬
Meva-annesi Tombalak evin temızlıgı hastene cantası hersey bitti sukur sımdı bebegımı bekliyorum bir tek o eksık🥰
minikmucizem1_ Tombalak bizde tam 32 haftalık olduk her şeyi yıkandı ama ütülenecek ve ben üşeniyorum 🤦♀️
IincciI Kıyafetlerini dün yıkadım bugün ütüsünü yapıp dolabına yerleştiricem. Çoğu gitti azı kaldı 🙈 32 haftadayız🧿
2793ebru SKelebek canim artik resmen agritiyor hareketleri zaten ayaklari midemden inmiyor bisey yiyemiyorum o yuzden. Aksamlari resmen kaburgalarima batiyor hareketleri😒 ara ara da nefes darligi yasamaya basladim
2793ebru Tombalak 33+0dan merhaba😊😊 canim hazirliklar bitmiyorki.. bebisin kiyafet yikama utuleme yerlestirme tamam. Ihtiyaclarini da cok sukur bitirdik. Simdi anne lohusa bakim falan ihtiyaclarini almak ve hastane cantasini hazirlamak kaldi. Hepimiz saglikla alalim bebislerimizj🙏🙏
SKelebek Tombalak 2793ebru benimde hareketliydi ama dün akşamdan beri çok az hissetmiyorum gibi ondan merak ettim nasıl gidiyor diye