mervklc Selam kızar ben inovaya gidiyorum kontrollerim için fakat hiç birşekilde eşimi içeriye almıyorlar Corona’dan dolayı ben eşimde yanımda olsun istiyorum buyüzden sizler bana hangi doktoru önerirsiniz hangi hastane izin veriyor içeri girmesi için?
Belinaynannesi mervklc bende mayada Rıfkı beye gidiyorum ama size nur hilal hanımı öneririm 90tl muayene 25 nst
ipek0606 Maya Hastanesi’nde Nur Hilal Hanım’a gidiyorum 8 aydır memnunum . Ve ilk günden beri eşimde benimle birlikte girebiliyor.
busbusbus10 ipek0606 nasıl bi doktor bende ona gitmeyi düşünüyorum bi kaç kişiden duydum mesaja ücreti fln ne kadar
ipek0606 @ busbusbus10 muayene 90 tl, kendisi baya ilgili her muayene de ayrıntılı bi şekilde bilgi verıyor, güleryüzlü. Memnunum ben.
busbusbus10 ipek0606 ben başka şehirde yaşıyorum doğum için oraya gelcem ailem orda inşallah ona gitmeyi düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah 😇
26082608 Ben mayada Hilal hanıma gidiyordum. Çok beğeniyordum. Şimdi şehir değişikliği yaptım. Yinede arayabilirsiniz dedi. Keşke Aksaray’da onda doğum yapabilsem.