Sister Blt67 rica ederim 🥰 zaten ara ara gelir sulu akıntı suyunu içmeyi ihmal etme bence nacizane fikrim canım
Blt67 Sister canım bende çok su icmemeden kaynaklı olabilir diye cnki sürekli islagim kestigimden beri sanki ıslaklık yok
Sister Blt67 enfeksiyon varsa su içmek de çok önemli ben hiç bırakmadım su içemeyi ama tabi sen denemek istersen dene bakalım 🥰
Blt67 Sister ben aşırı içiyorum canım uf hemde nasıl eğer bunu denemezsem içinde hep kuşku olucak o yüzden insanlar hamileyken oruç bile tutuyor lar bir kaç saatten birşey olmaz diye düşündum 2-3 saat çok değil
Kelebenkkk Blt67 gebelik testi gibiydi ayni tek cizgi cikinca su degil cift cizgi cikinca bebegin suyu oldugunu gosteriyomus. Suruntu seklinde yapti
Blt67 Deletedmom369 kuzum ben dün suyu kesmiştim sabaha kadar olmadı şimdi kahvaltıda su çay içtim yine başladı sanırım benim idrar bebek aşağıda galiba sağlıklı olsun da varsın olsun pedimi taktım bitti
Minikjelibonum cgelmas anlaşılan çoğumuz da oluyor. Sen gitşn mi doktora. Renksiz şeffaf su gibimi seninkide
Busra066 Minikjelibonum benim alt bölgemde şiddetli zonklama oluyor bazen korkutuyor çoğu arkadaşımız yaşıyormuş sanırım
Minikjelibonum Busra066 evet ağrıya pek takılmıyom bende rahiö büyüyo ama bu su olayının çözümüdr yokmuş eğer akıntı değil suysa🥺