Superisiiiii Yaşayan varmı kaşıntı bide allahım ölücem zaten çatı ağrısından yürüyemiyorum ishal eklendi bide başına gelen varmı ?
esrasareee Superisiiiii ay aynı ben ya bağırsaklarım nasıl hareketli oldu mu da ishal oluyorum zaten ama geceden beri de ağrılarım var benim hatta şimdi konu açtım doğuruyomuyum diye o derece canım inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız🤗
Superisiiiii ecembugra53 Bağırsaklarımdan gelen sese uyandım yok böyle bişey şuan karnım garıl gurul hayatımda yaşamadım böyle bişey
ecembugra53 Superisiiiii Evt canım Doğum haftam da güzel zaten akışına bırak stres yapma rahat ol ki bebeğin de kendini Doğuma hazırlasın bol hurma ye yürüyüş yap hareket et durma sıcak duş al sürekli cok iyi gelir eğer normal Doğum yapacaksan 😊
Superisiiiii esrasareee Evet adet sancısının bi tık üstü geldi gitti bide bağırsaklarım garıl gurul komik sesler dışarı çıksam duyarlar yani bide o kemiklerim nasıl canım acıyo
esrasareee Superisiiiii anlatılmaz yaşanır dimi bu gece çok uyuyamadım mesela ve böyle bi ağrı daha önce yaşamadım benim bi kaç gündür ishal gibi devam ediyo yani bende yediğim bişey herhalde dokundu diyorum doğum belirtisiymiş 😂
Superisiiiii esrasareee Ben bu ağrıları bidaha çekmem dedim anneme tek çocuk iyidir o kemikler ağrırmı ağrıyomuş yani 😂 o derece
esrasareee Superisiiiii kemikler ilk defa yaşıyorum bende bu kemik ağrısını doktoruna söyleseydin kuzum benim zaten 40 haftayı doldurmama 10 gün falan kalmış yani her an herşey olabilir 😂
Fatmagzl33 Bende 38+2 den üç günden fazladır ishalim ve yalancı sancılar şiddetini arttırdı acaba doğuruyormuyum diyorum ama sonra geçiyor 😀