Cansu10 Kızlar doktora ilk haftalarda neler sormalıyız doktora gidince heyecandan aklıma birşey gelmiyor bunları not edip gitmek lazım ☺ 8 haftalığım şuan
Zeytin Cansu10 aklınıza gelen, sizi endişelendiren, merak ettiğiniz herşeyi sorun ki doktorunuz sizi tanısın. Haftalar ilerledikçe doktorunuzla aranızdaki bağ güçlenir, sizi tanır. Doğum yaklaşınca kendinizi daha da güvende hissettirir.
Deletedmom404 Cansu10 canım beslenmede nelere dikkat etmen gerektiği mesela burda çok soruluyo millet doktoruna sormak yerine ilk aylardayım ilişki sıkıntı olur mu diye bunu sorabilirsin gerekli açıklamayı yapar zaten herhangi bi tehliken yoksa sonraaa nelere dikkat etmeliyim diye sor bence 😊😇 onun dışında aklıma gelmiyo şimdi 😂😊
dphnln Cansu10 Ben tlfnumdaki not bölümüne aklıma geldikçe not alıyorum, doktorun yanında da açıyorum tek tek soruyorum. Fikir olsun size de. ☺
tco Cansu10 ben telefonun not defterine aklima gelenleri not ediyorum. İste ne biliyim balik yagina baslayalim mi yada kilo alimim nasil vs vs
Cansu10 merwerkan1903 ilkte Zaten kalp atışlarını dinliyorsun bi sıkıntı olmadığı sürecek birşey söylemiyorlar ☺
Neslihan50 Dijle 20 haftalık gebeyim bende de yanma sorunu vardı doktor ileryen zamanlarda erken dogum olabiliceginden korktu ve duşük hapını tekrar kulanmamı söyledi. Bence sende doktoruna görün derim. 😊
HicranKzn Ben gitmeden önce yazıyorum bide şunları sorucam diye 30 hafta oldu hala unutup çıkıyorum kızımı görünce heyecandan🤣🤣 yarın yine gidicem sorular hazır ama kesin yine unutucam
Aysehatun Cansu10 aklındaki soruları merak ettiklerin herşeyi sorabilirsin bende o heycandan ne soracağımı ilk zamanlar unuturdum bende telefonuma not alırdım doktorumla karsilikli sohbet ederken sorardım😇
Zeynepsamet Neslihan50 burda bunu sorucagina al önlemini acild git hemen kanama yoksa bisey olmazjm diye bisey yok. Git bir anlt kalp atisini duy.
didemozgen Cansu10 eger dogumu su anki doktorunuzla yapmayi planliyorsaniz dogum zamaninda kendisinin tatile vs. gidip gitmedigini sorabilirsiniz. Benimkisi Allah nasip ederse yaz dogumu olacagi icin ilk is bunu sormustum 🙂 Ya da musait olanayacaksa hangi doktora yonlendirecek. Anne icin onemli oldugunu dusunuyorum.