39+5 saat 8 de başladı kızlar sancılar belliydi farklıydı çünkü bu ağrı burada post açtım doğum sancisimi acaba diye felan derken eşimi aradim duş aldım son hazırlıkları yaptım sanci aralığı tutmaya devam ettim 15 dk 13 10 8 derken hastaneye yetistigimde 3 dk da birdi çatı muayenesi yaptılar kanamam vardı yoksa ben daha evde dururmuşum 🙈7 cm açıklık başı aşağıya beya inmiş denildi tekerlekli sandalye acil doğum felan derken bir ağlama krizine girdim korkudan indirdiler doğum salonuna tabi tek alıyorlar gelen çatı muayenesi yapıyor giden yapıyor sancilari yatarak karşılamak kadar zor birşey yok 😪çok dayandım direndim doktorum en son baktı çatım basik ve dar bebegim 3700 kalp atışları zayıfladı felan derken o ağrıyla apar topar birde sezeryan a hazırlık sonta olayıni evet biraz aciyor ama doğum sancısı yanında HICCC .. bağıra bağıra indik ameliyathaneye titriyorum korkuyorum sancılar cabasi yalvarıyorum artık uyuşturun diye 🙄 geldik merak edilen belden uyuşturma işine biraz ürkütcu geliyo evet ama o an o doğum sancısı yanında felan bir hicccc hissetim sıcaklığı yatırdılar diyorum ya ben hissediyorum edeceksin zaten diyince korkudan çıldırıcam 🤭 biri başında beni konusturuyorum anam karnımda bir çekiştirme itekleme bastırma ağrı garc gurc sesler habire korkuyorum ama agrım var ama hissediyorum canım yanıyor diyorum basimdakine bekle az kaldı dayan kafası çıktı çıkıyor sabret derken ❤🤲işte o MUCIZE AGLAMA SESI azıcık sakinleşmek adına uyuttular cok kısa baldan tatlı kızım çok iyiydi elhamdülillah rabbime yanıma koyup sedye ile odaya çıktık herkes kapıda bizi karşıladı uyusmanin etkisi gidince ağrılar başladı malesef kızlar iğne yaptılar çok uzun süre sinra azıcık dindi agrım sütüm ne yazıkki gelmedi çok moralim bozuk bu yüzden 😪birde yataktan ilk kalkış maalesef fena tansiyonum gitti kendim tekrar denedim 3 5 adim sonra yattım geri sonta acımiyor çıkarılırken ama ebelerin gelip gidip karnıma bastirmalari delirtti beni 🤨😡merak ettiğiniz sorunuz varsa cevaplayblrm hem normal doğum sancısı çekip hem sezeryan acısı çekiyorum dua edin çabucak geçsin ve sütüm gelsin 🤲