Mugee09 Ahsen-01 benimde geç döllenme İlk başta 9 gün vs fark vardı gün geçtikçe 3-4 e düştü şimdi de ultrsanda olan tarihtende geride son adet 23+2 gösterirken ben 22+6 idim ama en son 22 çıktı tam , 🙄 kafası da hatta 21 de kalmış . Niye böyle oldu anlamdim
Ahsen-01 Mugee09 ben şuan 40+2 yım ama ultorosonda 3 haftadır 37 hafta çıkıyor doktor takılma bu ölçümlere hareketleri suyu iyi dedi sağ salim dogsalarda rahatlasak
Mugee09 Ahsen-01 evet ya içim içimi yiyor hep , kayıpların ardından bu haftalara zor geldim şimdi de böyle şeyler tedirgin ediyor beni , keşke zamanı ileri alablsem , siz ne güzel sonuna gelmisinz artık
_Mother_ Gurbetkusu_43 canım benimde 9+4 olmam lazım ve son adet tarihim 22 temmuz ama doktorum adet tarihimi 1 hafta ileri attı yani 29 temmuza 8+4 haftalığım bende her şeyin hayırlısı olsun sağlıkla alalım kucağımıza
Mom046 Gurbetkusu_43 İnsallah tamamen yakalar ama detaylı ya girdim pekte artık yakalarmı bilemiyorum 😊
Deletedmom54 Gurbetkusu_43 evet yetişmese de olacağı 1 hafta gec doğmak ama insan başta buyusun istiyor Aynı çocukken hemen büyümek büyüyünce küçülmek istememiz gibi…😂😅
Gurbetkusu_43 Deletedmom54 ahh dimi herkes onu söylüyor doğduktan sonra “karnımdayken ne güzeldi” diyeceksin diye 😃🥰
Gurbetkusu_43 Ahsen-01 sizin bebek baya ağırdan almış 😅 ama maşallah inşallah kazasız belasız kucağınıza alırsınız yavrucağınızı 🥰
Susaminannesiii Gurbetkusu_43 11 gün gev döllenme bebegim 2 li 4 lü tarama testlerşm fln mükemmel oranlarda geldi beybiktomda masallah ultrasonda cok saglıklı görünüyor sadece gec döllenmiş farkı da kapatmadı😊 daha 17+4üz. Ama 19 haftalık olmalıydık
Susaminannesiii Gurbetkusu_43 yok canım benim için hic sıkıntı yok ben sizin endişeniz varsa diye yazmıştım😊
Ecektn Gurbetkusu_43 ilerleyen haftalarda hiç merak etme 2 hafta Bile onden gidebiliyor☺️ Benmde gec yumurtlamam olmuş İkinci gebeligim o yuzden 1 hafta geriden geliyor ama doktorum Normal oldugunu bebegin gelişimi,Kesesi normal sadece yumurtlama gec oldgu için bu sekil dedi ..
Gurbetkusu_43 Ecektn Ecektn maşallah Allah bağışlasın size bebeklerinizi inşallah 😊 benimde ilk olduğu için kafama takılmıştı öyle