Sezensu Aslikilinc Normal bence canım dün 34+5 te 2500 dedi bize de Kilolu bi bebek olmayacak dedi sağlıklı olsun da önemli değil 🙏🏻
yigitalpinannesi40 Gayet iyi canım sağlığında gelişimin de bir sorun olmadığını söylediyse doktor kilonun bir önemi yok bence ☺️Sağlıkla gelsinler insallah 🌸
Gizemcelik Ozge_123 Maşallah yavruma, 39 40 o beklerse o hayatta normal doğmaz. Benim eşim gibi 5 kiloyu bulur 😃
Nurseda57 Aslikilinc dünyaya gelen büyüyor canım sağlıklı olsun zayıf olması önemli değil benim bebeğim 35 hftalık 3bck kilo ve doktor kilolu bebekler iyi olmuyo öyle düşünenenler yanlış düşünüyor diyo.
Mervenur_kcbs Aslikilinc aman sağlıklı olsunda kg ne önemi var bebeğim takma kafana doyunca bol bol emzirip kg aldırırsın
Aslikilinc Mervenur_kcbs orasi öyle canım benim icin kilo hiç önemli diğil sağlıklı olsun yeter de çevremdekiler işte yemiyom ki kilo alsın yok onu bakmiyon yok bunu bakmiyon diyolar yığıyorum ama kilo almıyor napimim
Dtufann Aslikilinc benimde tam 35 haftada 2700 dedi doktor ama gelişim bir hafta önde bence gayet normal.
Mervenur_kcbs Aslikilinc sen onları boşver kimseyi tınlama en güzel zamanlarını kendine üzgündük yapma bırak isteyen isTediğini desn doğduğunda alır inşallah sonuçta sende annesiisin bebeğin en iyisini istersin 🌸
Mrwodabasi 36 haftamdaydim bebegim 2900 suan. Ben gozetim altinda olduğum ve haftaya dogum yapacagim icin yeme icmeme cok dikkat ederek bebege kilo aldirdim. Muz kasar peyniri haftada 2 kere kirmizi et ve ceviz yiyerek bebege kilo aldırabilirsiniz.
DYG93 Aslikilinc ultrasonda olculen zaten birebir olmuyor 2600 nerdeyse o da az degil bosuna canini sikma ben hic dikkat etmedim yedigime ama sukur 3100 uz 36 ci haftada sadece bebege kilo aldirmak icin duydugum muz ustune bal ve ceviz denemedim ama yiyebilirsin bence