Necla90- 22÷3 -günlük hamileyim ve 9 kilo aldim iştahım cok arttı doktorum uyardı sizde durumlar nedir
minikcasper Necla90- 24+1 ve 7.5-8 kilo 💁🏻🤷🏻. Doktor kontrolüm ekimin ilk haftası bakalım ne dicek 😁😁
bttlll- Necla90- 34+5 im 12 kilo aldım bende iştah artması bende de var doyduğumu hissetmiyorum resmen 😅
61Aysen Necla90- 26+2 olduk toplamda 9 kilo aldim galiba 3 kilosunu verdim suan 6 kilo fazlam var 62 ile hamile kaldm gecen gün 68 kilo cıktim tartida
Ebrugur2019 Necla90- 25+2 9 kilo aldım bende.Bir türlü doymak bilmiyorum şimdi acıktım uyandım kalktım birşeyler yedim 🙈
Eceizmir Necla90- 37. Haftaya girdim toplam 12 kg ama biraz daha artar sanırım 😇😂 neyse olan oldu artık 😂♥️
Eeezgi 23+5 5 kilo aldım ama zorla, 18.haftada falan hiç kilo almamıştım doktorum uyardı kilo alma konusunda sonra kilo aldım 😊
Necla90- Ben sürekli alıyorum doktorum diyetisyen önerdi koronadan özele gitmek istemiyorum online diyetisyen ile devam edicem sanırım
badekusunannesi Ben de 18+0 ım hamile kaldığım kilodan başlarda kusmalardan dolayı 8kilo vermiştim şu an 1 buçuk kilosunu geri aldım sadece yani hamile kaldığım kilonun aşağısındayım 😂😂
Ayseyaren19 Ben 29 haftalık gebeyim ve tam 14 kilo aldım 50 kiloyla hamile kalmıştım çok rahat hamilelik geçirdim ne kusma ne agrı sızı sürekli yeme isteği ve doyamama oldu bende 🤔