t-u-b-a Sevgili anneler bebek kıyafetlerini hangi deterjan ile yikiyorsunuz önerebileceginiz bitkisel.bir deterjan var mıdır?
zeyzey95 t-u-b-a Siveno baby aldım içeriği tamamen doğal canım yumuşatıcı kullanmadım önerilmiyor zaten en masum olanında bile parfüm var çünkü
91ARIN91ASK t-u-b-a duru granül ve Dalan aldım harici bide beyaz sabunlu soda aldım onunla yıkıycam kısmet olursa
Neslihankk t-u-b-a duru granül aldim bende kuzum çok ağır bi kokusu yok bebek kokuyo 😍 Yumuşatıcı vs kullanmiycam zaten
durununannesii t-u-b-a duru granül kullandım 2 kez evet kokusu çok güzel ama makinemin giderinden su gitmediğini farkettim ve hemen sıvı deterjan aldım (unı baby) keşke durunun sıvısını çıkarsalar
Yarim_Kilo_Kiyma durununannesii Nasıl yani , yıkamak için mi su gitmiyor , pis suyumu atmıyor ? Deterjan ile ne alakası olabilir 🙄
durununannesii Yarim_Kilo_Kiyma granül sabun olduğu için hiç bi makine üreticileri önermiyo zaten erimediği için giderini tıkadığını söylüyolar gerçektende yıkarken izledim pis suyu dışarı atamadı bi yandan yeni su aldı ve sonuç o suyun içinde yıkadı durdu Allahtan erken fatkettim
Yarim_Kilo_Kiyma durununannesii Aaa 🙄 bende duru almayı düşünüyordum , acaba kısa programa mı attınız ? Bazen kısa programlarda erimiyor katı sabun olursa yetişkinlerde bile