Deletedmom413 Kızlar uyuyamıyorum bu can acıtan tekmelerden 33. Haftadayız benim minik kızım ne gece uyutuyor ne sabah benim gibi olan varmı? Onu hissetmek mükemmel Rabbime şükürler olsun ama bazen dayanılmaz oluyor… 🙈
Aysnr0507 Deletedmom413 35+3üm bende haftalardır uyuyamıyorum çok canımı yakıyor artık hareketleri🤦🏻♀️ Ama şükürler olsun 🤲🏻 Sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Senakrkmz Deletedmom413 benim kızım sağolsun kaburgamı çatlattı şiddetli vurmaktan hem onun agrısı hem nefes darlıgı beni mahfediyor herkes hamileliğin in tadını çıkar diyor ama tadını çıkarmak gibi bir durum sözkonusu değil çok canım acıyor 😔😔 35+3üz bizde.
ozleemsener Deletedmom413 ben 36. Haftamdayım bebeğim daha 5. Aydan beri cok hareketli ne sağa ne sola dönebiliyorum ve canım cok yanıyor zamanla ağrı geçiyor yapacak birşey yok cok hareket etsede sorun etmese daha da kötü bekleyeceğiz artık 😊
Deletedmom413 Dogansinem57 yaaaa gercektenmiii suan bile uyuyamıyorum ki bel ağrısı mide yanması üstüne tekmeler buna dayanamıyoz bakalım nası doğum yapıcaz 🤦🏼♀️
Dogansinem57 Deletedmom413 Rabbim hayirli.dogumlar nasip.etsin inallah saglikli bi sekilde kucaginaiza alirsiniz
Rmysa23 30 haftalığım henüz ama benim oğlum da çok fena içerde kafes dövüşü yapıyor 😂 nefesimi kesiyor o darbeleri
Mamyyyyy Deletedmom413 bnmde 32 bitiyor Bugün 33 e giriyorum hareketliydi ama son bir haftadır hiç durmuyor bnmde canımı acıtıyor kızım ama mutlu oluyorum yinede bel ve sırt ağrısı mahvediyor ☺️