666 Mrykr hayır degil şuan 19 haftalım emin olun şu zamana kadar 14 haftalıktan buyana bir kız bir erkek kaç defa degişti 17 hafta biterken net bir şekilde erkek denildi
Mrykr Demirsmom doktorum 16 haftalıkken kafa yapısı ve kemik yapısından %70 kız dedi alışveriş için beklemeliyim
Busra1825 Mrykr kafa yapısını bilmiyorum ama kemik yapısından anlayan doktorlar var bana 11 haftalıkken 2li test ultrasonunda bebeğin erkek dedi dogru cıktı
Mrykr Merve10090 çok kararsızım ya herkese de kız diyorum olayı anlatıyorum ilk defa böyle bişey duydum diyorlar doktorum da çok emindi kendisinden
dndrmrve biz 12 haftalik gittigimizde ben cok demistim kemik yapisindan anlasiliyormus ney falan dedim dogum gunum du supriz olsun dedim ama doktor yok oyle bisey anlasilmiyor dedi 17. haftamda gittigimde erkek dedi çin takviminde kiz cikmisti bu arada
Mrykr dndrmrve benim de bacak arasını açmadı aynı hastaneden iki doktora gösterttim kendimi ikisi de kafa yapısından kıza benzetti
Aysimamizz Bana kafa değilde kemik yapısına göre oğlan demişti doğru çıktı ama ne kadar güvenilir birşey diyemem çünkü organını görmeyen kadar doktor kesin birşey diyemem dedi
dndrmrve Aylizim hayir ekledim aslinda ama yine de yanlis cevremde bi kac kisiden daha duydum yanlis ciktigini