Melis-34 Mevlude_40 35+5 haftalık gebeyim. Bugün kontrole gittim.Bebeğimin kilosu 3550 yani 2 hafta önden takip ediyor. Tabi ki genetik faktöründe etkileri var fakat en büyük tavsiyem ceviz,yumurta,pekmez,süt,kaşar kesinlikle tüketin.
Mevlude_40 Balkuzu01 süt içemiyorum yoğur yiyemiyorum ben ya 😕 oldum olası yiyemem. Sadece ayran oda hazır☹️
Mervenur_kcbs Mevlude_40 süt nesquil tozu kullanıyorum ben güzel oluyor yoğurtta şeker veya reçel koyuyorum böyle demeni tavsiye ederim 💗 süt yoğurt gelişimi için önemli
Melis-34 Mevlude_40 yeterli tabiki bende süte karıştırıp içiyorum haftada 500 gr alıyor çok etkisi var
Mevlude_40 Melis-34 süt v ürünlerini tüketemiyorum. Ne yapcam kafayi yiycem valla. Hazır ayran sadece ☹️ içmem de gerekiyo biliyorum
Melis-34 Lina17 Sabahları yiyorum kahvaltı tabağımda ceviz,yumurta,peynir mutlaka vardır. 1 bardak pekmezli süt içiyorum. Ara öğünde acıkırsam badem ve muz
kubra2608 Bende çiğ kuruyemiş,kabak çekirdeği,süt içemiyorum ama yoğurt peynir yiyorum.Pekmezi de tek içemiyorum tahinle birlikte yiyorum.Yumurta kaşar yiyorum bol bol 😅Bi de her gün meyve tüketmeye çalışıyorum.