MuhAnne Sorum başlıktaki gibi… Babycibebe noktabebeistanbul gibi firmalardan bebek çeyiz paketi alıp önerdiğiniz firmalar var mı?
haziranin25i MuhAnne babycibebe bizim burda bizzat ürünlerini gördüm ve kasım sonu oradan sipariş vereceğim. 💕👯
ArasMom34 MuhAnne ben noktabebe mağazasına gidip aldım. Açıkçası satana kadar sattıktan sonra ürünlerinin arkasında değiller ben maya takımı seçtim bana başka takım geldi benim sipariş verdiğimde sokağa çıkma yasakları olduğundan çok geç ürünü teslim aldım. Mesela kurulum anında görmedim dolabın bir menteşesi sorunlu ağustosta gelmişlerdi aradım menteşede sorun var diye birini yollarız dediler hala gönderecekler ürünü mayısta sipariş etmiştim ağustosta almıştım onun dışında istediğim ürünün rengini aynı getirdiler diye şükür ettim aldığım pakette bebek arabası puseti, ana dizi, sepet beşik, nevresim tk, ben sallanan büyüyen beşik aldım ürünün malzemesi kaliteli ama haksızlık etmiyim
minik0507 MuhAnne bende babycibebeden aldim ama henuz mobolyalarimiz gelmedi bu hafta sonuna kadar teslimat ve kurulum yapilacakmis yani daha kullanamadim 😊 ama en yakin arkadadimda oglunun odadini ordan aldi komple mdf cok memnun bende surekli gorustugumuz icin goruyorum gayet saglam. Sadece bebek arabasindan memnun kalmadi markasi bebeto surekli tamire gitti geldi. O markadan cok sikayet gelince firma o markayla calismasi birakti. Ben bebek arabasini paketin icindekini degil ek 500 tl fiyat farki verip prava marka aldim. Umarim memnun kalirim.
kubuduru Burcinagiir ya benim bulundugum şehre kurulum yapılıyormus o konuda bi yardmları oluyor mu acaba :( bi de babycibebenin arabasından memnun musunuz
Burcinagiir kubuduru biz aldık ürünleri eşimle kurduk kurulumu çok kolay daha kullanmak nasip olmadı arabayı ama tüm ürünler muhteşem ötesi çok memnunuz 🥰
Burcinagiir MuhAnne bebek arabası , sepet beşiği , monteseri yatağı , gardolabı , şifonyeri , babynest , ana dizi , anne bebek çantası , kanguru , uyku seti , banyo seti 5 parça , emzirme koltuğu ve puseti 7000 liraya aldık ☺️
MuhAnne Burcinagiir canım peki ürün içeriklerinde değişiklik yapılabiliyor mu mesela araba markasında değişiklik gibi yada bir ürün yerine başka bir ürün almak gibi.. birde mobilya meltem mobilya mı? Son olarak paket fiyatlarında indirim yapıyorlar mı? Pazarlık var mı yani 😊
Burcinagiir MuhAnne pazarlık yapıyor mobilyada çok çeşit marka var ama sanırım arabada yoktu tam emin değilim ben girdiğim gibi beğendiğim arabayı aldım 🙈
Burcinagiir MuhAnne ürünleri değiştirebiliyorsun ama değiştirme gereği duymadım ben açıkçası hepsi gerekli olan şeyler ve dışarıya göre çok çok hesaplı 🥰
MuhAnne haziranin25i neresi orası tam olarak 😃 ben boluda yaşıyorum da nette gördüm fiyatlar uygun geldi. İstanbula gitmeye değer mi diye düşünüyorum 🤔
Melis47- haziranin25i dogumunuz ocak synda mi sizinde bende kasımda sipars vermeyi dusunuorum gayet guzel bi paket ..
Burcinagiir haziranin25i mobilyaları kendi üretimi değil canım armini meltem falan değişik markalar var çünkü
haziranin25i Melis47- evet tahmini doğum ocak sonu gözüküyor ama Alya hanım ne zaman gelmek ister bilemiyoruz 🤗🤭👣
Melis47- MuhAnne ben mardinde oturuyorum burda gorunce bi bakym dedim neyin nesiymis ama sadece instagramdan gordklermi söyliyim bnce cok kaliteli ve uygun bi paket guzel yani ..Bende esimde dusunduk ..Nerden baksan bi bebek arabası 2000 tl beybinest seti 600 tl kafes besik fiyati 700 tl bebek ana kucagi 100 tl vs hepsini hesapladk uygn kuzum vala yani mardindeki mobilyacilara baktik hicbirsey verilmior yaninda 5 milyar bide düsün..
MuhAnne haziranin25i ya onların tanıtım videolarını başka bir sayfada daha gördüm de o sebeple istanbula gitmeye değer mi diye düşünüyorum 🤔