Pnrmcht53 Merhaba kızlar, ben bugün bebeğim için bebek odası takımı aldım fakat kararsız kaldım anne yanı beşiği de almama gerek var mı diye yoksa ortamızda yatması için anne yanı yatağı mı almalıyım ?
Asel61 Pnrmcht53 benim bebegim 10 günlük oldu ama ortaya arada koyuyorum ama babasından dolayı korkuyorum onlar çalışıp geliyor yorgun uyku sersemi bebeğe zarar verebilir bence almalisiniz
Eddaliko Pnrmcht53 Kesinlikle almalısın canım cocuk doktorları asla bebekle aynı yatakta yatılmaması gerektiğini söylüyorlar.Bende hem oda yaptım hem anne yanı aldım🙏🏻
Asel61 Pnrmcht53 bende oda yaptım ama küçük bir beşik aldim fazla masraf olsun istemiyorsanız hamak gibi beşikler var onlar hem.uygun hemde işinizi görür hem oturma odasına da gelip gidiyor öyle bisey alabilirsiniz 4 5 aya kadar rahat kullanılıyor
Cansu0818 Pnrmcht53 anne yanı beşik alabilirsin, biz öyle yaptık ve ayrı genç odası aldık zaten 2 sene tek yatamıyor 2 sene için anne yanı beşik aldık. Normal büyük almadık yani husüsü masraf 🙂
sukayhanacar Pnrmcht53 hem odasını yaptık hem anne yanı beşiğini de aldık. ne kdr dikkat ederseniz edin aranızda sakıncalı olabilir siz etseniz belki eşiniz siz kdr dikkatli olmayabilir anne yanı beşiği de tercih edin derim
Meflug Pnrmcht53 ben oda yapmıyorum yani sadece dolap alcam beşik almayı düşünmüyorum. Direk Chicco 4 in1 alcam yanıma sonra onu mama sandalyesi olarak da kullanabiliriz. Bir de park yatak alcam. Oda takımları bana göre gereksiz masraf çok yatmıyor 3 4 sene sonra yine oda yapıyor hep arkadaşlarim🤔