@zynb_ozkn ben çalışıyordum ilk baş dusinmedik canım sonra işten ayrildim vs olsun bitane dedik, ecz teknisyeniydim ben az çok bazı şeyleri biliyorsun işin içinde olunca , rutin bı kontrol olsun hem bı baksınlar dedim çok affedesin korubmadigimi da söylerim doktoruma belki bı önerisi olur vs dedim. Gittim kendi doktoruma muanemi oldum herseyim temiz hormonların düzgün adetlerim düzenli olur merak etme dedi aradan bıraz zaman geçti normal rahatsizlandim disairda wc ye gittim mecbur mikrop kaptım galiba krem vs yazirayim dedim o arada tabi hala olmadığını söyledim bı rahim filmi çektirdim oda temiz eşime bakıldı sonra meğerse eşimde sıkıntı varmis benim bu sefer stres olmaya başladık çok doktor gezdim hatta eşimin sonucina bakarak biraz zor olmaz diyende oldu ben eşime diyemedim tabi bu süreçte insanların boş laflarida can sıkıcı , dilimden duamı hiç dusurmedim ben hep olacağına inandım. Doktora gittik kürler yaptım eşime , eşim moralini bozdu ben saçmalama biz bı yoka ciktik seni beni yok bielikte kazanacagiz dedim kendimizi disariya kapadık , ama ilaçlar fayda da etmedi pek eşime hiç bı şekilde , aşılama tüp bebek denedik olmadı artık yorulmustum bedenen zihinden , bı aktar buldum her hastalığa karışım yapıyor çocuk için giden de cokmus senin sikintina tahlil sonucuna göre yapılıyor karışım oraya gittik eşime bı karışım yaptılar o ay hamile kaldım ben supriz bı şekilde o düşükle sonuçlandı tabi şuan doğmuştu kaybetmeseydik aradan altı ay geçti ben yine supriz bı şekilde hamileyim çok şükür şuan yirmili haftaya kadar geldim hemde 🥰 Allah var Allah yar olmazları oldurur rabbim siz yeter ki inanin dilimizden duayı , inancı dusurmeyelim gerisi olur . Herşey nasip rabbim ikram etti bize bu evladı o aktar ve karışımı bahane oldu işte canım ☺️ olacağına inandım zaten ben hep hiç o doktolarin lafına aldırış etmedim , olmayacak biseyin umudunu rabbim içimize koyar mi hiç dimi 🤗 bizim suprimizde böyle işte kizlar uzun oldu biraz kusura bakmayın 💐