aslihancvk Merhaba annişler kan sulandırıcı iğne kullananlar sezaryen mi olmak zorunda acaba sürekli bu şekilde duyuyorum merak ediyorum 🤔
Lazanne aslihancvk ne alakası varmş ilk kez duydum zaten doktor belirli bi haftada bıraktırıyo duruma göre
isimsizbebek aslihancvk hayır normal doğum yapabilirsiniz. Ben hem iğne hem coraspirin kullanıyordum. Doktorum normal doğum olacak dedi. Ben sonradan kendi isteğimle sezaryan oldum
aslihancvk Lazanne doktoruma henüz sormadım ama herkes bu şekilde söyleyince iğne kullanıp doğum yapanlardan duymak istedim
Lazanne aslihancvk hayır ben belirli bi haftaya kadar hem corasprin hemde oksapar iğne kullandm sonra ipneyi bıraktık 32. Haftaya kadar coraspirine devam ettim 32 de doktorum artık bırakıyorz dedi şuan normal doğum için bekliyorz
aslihancvk Lazanne bana doğuma bir gün kalana kadar kullanacaksın iğneyi ecoprin hapı da bir hafta kala birakcaz dedi
Edaa_22 Bende kullanıyorum aslında çok merak ediyorum çok da korkuyorum daha doktoruma sormadım haftaya kontrolüm ne olcak nasıl olcak çok merak ediyorum
aslihancvk isimsizbebek bana son bir gün kalana kadar iğneyi kullanacaksın dedi sezaryen den ve normal doğum danda korkuyorum açıkçası 😔
isimsizbebek aslihancvk evet doğum olacak güne kadar iğne kullanılıyor. İki doğum türü de mümkün iğne ile