Tgb1234 Merhaba hanımlar , 32. Haftamdayım covid pozitifim doktorlar CLEXANE 4000 verdiler enjeksiyon kullanan var mı ? Kan cıvıltıcı olarak ? Bilgisi olan var mı ?
Epifenomen Tgb1234 evet bazı insanlara veriyorlar,ben kullanmadım. Kullanmadan önce mutlaka doktorunuza sorun.
Mrvmndl Tgb1234 cok gecmis olsun . Onigneyi ben pıhtılasmadan dolayı kullanıyoeum . Zaten bu hastalık tedabisinde kullanıldıgı icin bulmakta sıkıntı yasanıyor . Bu virus tedavisinde kullanılıyor demisti doktorum . Yani sikıntı yapacak biswy degil . Sadece bebege giden damarların sıkıntı yasamasın diye vermislerdir
morbahce Tgb1234 gebeler covid ılacları kullanmıyor, bende atlattım kullandırmadı doktorum. Eğer semptomlarınız artarsa enfeksiyon uzmanından onay alarak kullanabilirsin demişti şükür bi semptom yaşamadım ilaca da gerek kalmadı.
Demirsmom Çok çok geçmiş olsun … bol bol doğal beslen bağışıklığını kuvvetli tut. İlaç hakkında bilgim yok dilerim çabucak atlatırsın
Yigitalpinannesi Bende oldum cok sukur suan negatifim ama ilac faln vermediler bana 35 haftalikken oldum
Betsel Tgb1234 Merhaba bende 32. Haftamda covide yakalandım. 2 gün hastanede gözetim altında tuttular. Banada clexane 4000 verdi doktorum 12 gün kullandım ayrıca antibiyotik ve parolda kullandım. Kan sulandırıcı vermeleri bence iyi birşey çünkü korona kanı koyulaştırıyormuş buda plesantaya sıkıntı yaratabiliyormuş dediler.
Tgb1234 Betsel ben bu mesajları yeni gördüm kusura bakmayın. Antibiyotik lökosit değerinin yüksekliğinden mi verilmişti ?