Sultan47 Kızlar yardımcı olun iki gündür kuruntularımdan kurtulamadım 32 4haftaligiz bebeğinin kilosuna 2 kilo olmuş dedi boyu 35 cm çokmu kısa bebegim anlamadım çok taktım
zeyzey95 Sultan47 32+2 de 2137 gram 44 cmdi benimki sanki biraz kısa gibi doktora sormadın mı canım boyu normal mi diye
Suveydaa Sultan47 bunlar milimetrik ölçümler kuzum değişkenlik gösterebiliyor, genetik faktörlere göre de değişebilir. Sağlığıyla ilgili bir sıkıntı yoksa kilosuna çok takılmamalısın.
Canimkizim2019 Sultan47 acaba baş popo mesafesimi ölçtü verdi sana bence evhamlanma bi aksilik olsa mutlaka söylerdi doktorun
Ulkulina Sultan47 benim oğlum 34 haftalikken 2.740 44 cm doğdu.simdi 9 yaşında ve sınıfta en uzun 2. çocuk masallah.o yüzden endişe etmeyin 🌸
Tulay111 Her ölçümde farklı çıkabilir boyu makinadan makinaya bile değişiyor önemli olan kilosu dr eğer kısa vs demediyse takmana hiç gerek yok
Tulay111 Sultan47 başkalarının çocuklarıyla kıyaslamak doğru değildir zaten her çocuğun kendi gelişimi farklıdır. Dr dan başkasına itimat etmeyin. ☺️
Sultan47 Suveydaa saol canim minyonum bende çok uzun deilim ama herkes 40 45 cm yazınca çok kısa hisettim bebeği
Suveydaa Sultan47 benim kızım oğlumdan daha küçük doğdu hem boy hem kilo olarak, ama oğlumun gelişimi kızından daha hızlı oldu. Değişiyor yani kuzum
Sultan47 Canimkizim2019 belkide ıntrntte araştırdım fl kemiği ölçümünü 7 ile çarpınca tahmini boyu veriyormuş 27 haftalık ultrason kağıdına gore hesapladım 37 cm çıktı şuan bu doktor nie oyle dedi sasrdim üsteli 32. Haftada