selinn35 Kızlar bu ayı nasıl degerlendirdiniz neler yaptınız. Ben cok heyecanlıyım insallah bekleyen herkese nasip olur bu ay 🙏🏻🙏🏻
Bebegiminannesi_ selinn35 benim de 6 ekim canım 😁 sen de bir belirti varmı benim yaptım teste silikte olsa cıktı
Duygu_ selinn35 Bu ay rahim filmi çekildim yumurtlama takibi yaptı doktorum benimde 6 ekim inşallah güzel haberler alırız 🤲🏻
Rbakny selinn35 benimde 6 Ekim eşimin işi nedeniyle normalde hiç denk gelmiyordu bu ay denk geldi sadece 2 gün ara verdik ful degerlendirdik ama dün ve bugün ne pembe nede kahverengi gibi peçeteye silince akıntı gibi birşeyler geliyor inşallah bu ay bebiş gelir 🙏🏻
0Cerenk Allah hepinize hayırlısıyla evlat haberleri almanızı nasip etsin, o bekleyişleri iyi bilenlerden biriyim, öylesine yazmak istedim içimden geldi🙏🏻☺️
selinn35 Bebegiminannesi_ Daha erken değil mi on gün var ben de belirti olarak cok az belim agrıyor 13. gün yumurtlama oldu Yani bir hafta önce sizin nasıldı
Aybeniz Benm de bat 5 ekim bende dün yaotm test ama 10 dk dan sonra belli oldu solgun bi cizgi cok dikktli bakınca görülüyor yumurtlamam 11. Gun olmustu testlerinizi atar mısnz❤️
selinn35 Aybeniz sizinde 9 gununuz var nasıl silik cıkıyor anlamadım erken testler bile 6 gune kadar diyor. Hangi testi yaptınız ?
Gamzeerkk selinn35 benimde 6 ekim canım aşılama oldum bu ay beklemedeyim inşallah hepimize nasip olur 🤲🏻
Bsrozdmr1305 Gamzeerkk benmde 5ekim bende aşılama oldum ikinci kez bakalım ne olacak ? Hiç belirti var mu bende yok da 😌
Mom0101 Aybeniz cnm bu marka testi dikkate alma 10 dk dan sonra hep böyle oluyor bende zamaninda denemistim sonradan silik cikiyor orda kuruma cizgisi o