dlkb Allah analı babalı büyütsün bekleyen herkeside sağlıkla kucağına alacağı güne kavuştursun inşallah 🙏😊
mikican esrerkn evet gece 12den sonra su bile içmedim. Tahin yağını duydum onu da denicem eve gidince
Wonderanne mikican Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı uğurlu olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗
Lelisca gulunayyy offf o çok önemli işte ben sorularıma cevap alamayıp kafamda yine sorularla dönersem onu istemiyorum işte inşallah doktorumla iletişimim hep böyle sürer 🙏🏻
Ahsen-01 Ask42 bir yerdede 21 yazmistiniz hangisi daha etkili 7 ile 21 arasındaki fark ne 😂 kaç dk haslamam gerek
cicek2106 mikican canım benim kendi sütünü elinle sık göğsüne yay ilaç gibi o birebir geliyor bebde krem aldım işe yaramadı kendi sütün ilaç gibi oluyor begeği emzirdikten sobrada öncede tapabilirsin allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin🤲🥰
mikican Pembisanne hayır acı falan hissetmiyorsunuz ama bastırıldığını hissediyorsunuz sonra bebek çıkınca bir rahatlama hissi geliyor
Cckckz Lelisca kader arkadaşım:( normal doğum bu yüzden benim de kabusumdur yaşamayan bilemez umarım her şey gönlünüzce olur🙏🏼
Busrauzer mikican Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sevgiyle analı babalı büyütsün inşallah 🙏 Göğüs yarası için kuzenim tahinin üstüne çıkan yağını kullanmış geçirdi demişti. Dene istersen
SalihaK Ask42 hergün yiyorum zaten fakat bi gelişme yok yaklaşık bir aydır her sabah hurma yiyorum 7 tane 😂😂
Zerin1234 mikican Aminn İnşallah hayırlı olsun Rabbim yavrunuzu sizlere bağışlasın. Size sorum olacak sakıncası yoksa tabi magnezyum bile başlamamış tı demişsinz nedenini sorabilir miyim?
Humaira mikican emzirme konusunda sabırlı ol.. pesetme.. bende çok ağrılar çektim ama zamanla hepsi geçiyor
Zehram mikican kantaron yağı sür ben çok kotuydum bir tek o iyi gelmişti ayva çekirdeği zeytinyağı lansinoh herşeyi denedim birtek kantaron yağı