Buraya hamileliğimi ilk öğrendiğim gün gelmiştim. Çok şeyler öğrendim tanımadığım bir sürü arkadasım oldu. Hele bir tanesi var ki daha yüzünü görmesemde bana çok iyi arkadas yoldaş oldu 🥰( @Aaaasli ) çok güzel bir hamilelik geçirdim aslında. Sadece herkesin balayı dediği 2.trimester benim için kabustu çok bel ağrısı çektim çok duygusallaştım. En güzel gecen günlerim 3.trimesterdi. Doktorum her zaman normal doğum yanlısıydı magnezyum bile başlatmamıştı. Ta ki 37.haftamda çatı muayenesine kdar. Berbat bir çatı muayenesi yaşadım çok kastım kendimi kötü geçmişti. Doktorum o an benim normal doğum yapamayacagımı anlamıştı ama yüzüme karsı söylememişti bugün itiraf etti 🙈 40+0a kadar bekledik kendiliğinden gelsin normal doğum olsun diye. Yapmadığım squat,yürüyüş,plates topu,hurma,ananas,korunmasız ilişki neler neler yaptım ama yok bizim kız gelmiyor. Sıfır acıklık sıfır sancı hala bebek çok yukarda. Doktorum 9 ay 10 günü tamamladın sezaryeni hak ettin dedi. Bende tamam dedm ve bugüne aldık günümüzü. Sabah 7.30da yatışım yapıldı. Nst kan tahlilleri falan bitti 10da ameliyathanedeydim. Çok güzel bir ekip vardı beni çok iyi karşıladılar. Zaten doktorum tam bir anne gibiydi hiç yalnızlık hissettirmedi bana. Ameliyathane çok soğuktu çenem titriyordu.Spinal iğnemi vuruldum o sırada doktoruma sarıldım biraz onu sıktım tabi ama hiç korkulcak bi his değil. İğnenin etkisiyle belden aşağıma sanki sıcak su döküldü gibi ısınıverdim. Yattım masaya. Önüme perdeyi çektiler. Anestezi doktoru hep konuştu benimle. Bi an tansiyonum düştü midem bulandı başım döndü ama her bi şey dediğimde bi iğne takviye ettiler her sey geçti. doktorum sondamı taktı hiç bi şey hissetmedim uyuşuk olduğum için o esnada çatıma tekrar bakmış yok dedi sıfır acılma ayrıca normalede çok uygun değilmişsin çatı dar dedi. İyiki beklememişiz haftaya yine burda olurduk dedi biraz daha içim rahatladı. Doktorum etini cımbızla çekiyorum hissediyor musun dedi hiç bir şey hissetmiyordum. Ameliyat basladı ama hiç ne kesiyi ne baska bir şey hiç hissetmedim bi anda doktorum karnına bastırcam korkma dedi ve baya sert bastırdı o sırada içimden bi şey aktı geçti ve ince bir ınga sesi. O anı dünyalara değişemem 🥰 bebeğimi gösterdiler çok güzeldi ten tene temas yaptılar ve sonra gitti bebeğim benim işlerimde yarım saate bitti ama ekip o kadar iyiydi ki burç muhabbeti yaptık😂 sonra odama geldim benden sonra bebeğim de geldi hemen emzirdiler. Gögsümü hemen kaptı bebeğim güzelce emdi. Sütüm de geldi çok şükür. Ama maalesef şuan iki gögsümde yara oldu😔 çok fena açık yara oldu ağlıyorum resmen emzirirken. Lansolin krem ve gümüş kapak kullanıyorum ne zaman fayda eder acaba 😔 ya da sizlerin önerisi var mı başka yorumlara yazarsanız çok duacınız olurum🙏🏻 İlk yürüyüşüm harika geçti korktuğum gibi olmadı yürüdükçe açıldığımı hissettim. Ağrım şimdilik yok. Depend harika bir şey kesinlikle alın 👍 Şuan bebişim yanımda aynı anne karnında olduğu gibi bu saatlerde eller ayaklar kıpır kıpır ha bi de aynı hıçkırıklar devam 🥰 Tüm hamile annelerim inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız, bebek hasretiyle yanan annelerime de Allah bu duyguyu tez zamanda tattırsın inşallah🙏🏻