Öncelikle herkese merhabalar bnde doğum hikayemi yazicam. Hic yazicam aklıma gelmezdi ama belki dogumdan korkan hamile arkadaşlarıma örnek olur. İlk doktora gittigim gün doktor bna 26 temmuz diye söyledi dogum yapacağım tarihi ama bn hep daha erken gelir diye bekliyordum ama öyle olmadı tam gününü bekledi prensesim. Neyse o gün sabah kalktım bi ıslaklık hissettim hemen wc ye gittim bi baktim nisanim gelmiş burdan okudugum hikayelerden biliyordum nasıl bsey olduğunu hafif kanlı saydam bi akıntı nyse kahvaltı yaptık eşyalarımı bebegimin eşyalarını tekrardan bi gözden gecirdim eksik bsey var mi diye ama yoktu. Daha sonra eşime söyledim biraz sancilarim başlayınca. Akşama doğru daha da artmaya başladı saat 17.30 da acilden giriş yaptık. Doktor açıklık var mi kontrol etti 3 cm miş nyse bna sancilarim için bi serum verdiler ve nst ye bağladılar önceden düzensiz olan sancilarim bi anda düzenli olmaya başlamış tbi bn hissetmiyorum o sancıları doktor tekrar acikliga baktı 7 cm olmuş hemen yatisimi yaptılar odaya aldılar nst ye bağladılar suyumu patlattılar. İşte o zaman hissettim o sancıları ama dayanilmayacak gbi değil korkmayın. Tekrardan baktılar tam açıklık bnm yürüyüş yapmamı istediler biraz yaptıktan sonra bi ikinma istegi geldi ve cgrdik ebeyi doktoru ve 3 ikinmaya prensesim hemen kaydı çıktı saat 23.50 de dogdu.
Benim hamileligim cok güzel geçti ne bulantı nede başka bir şey cok iyiydi.
Sizlere tavsiyem şu ki bol bol dua edin yasin süresi Meryem süresi insirah süresi yusuf süresi ve nebe süresini okuyun bide ben cok hurma yedim squat yaptim cok olmasada 😁. Aslında çokça yattım. Böğürtlen yaprağı çayı içtim.nefes gezersizi yaptım tavsiye ederim cok işe yarıyor o an o nefes sayesinde cok hissetmiyorsun sancıları. Sanci girdiği zaman hep summesebile yessarrah dedim. 3 4 defada perine masaji yaptım. Doktor şaşırdı hc kesik ve dikisim olmamasına ama yoktu. Cok konuştum biliyorum ama Allahim bütün hamilelere yardım etsin bi nefeste kurtarsın. Kızım şuan 2 aylık.