Zeynep_cagdas Erken doğum riski olan ya da kasılması olan anneler doktorunuz hangi magnezyumu verdi? Ne kullanıyorsunuz memnun musunuz?
Ozdmrkbraa Zeynep_cagdas aynen magnezyum zaten çoğu magnezyumlar birbirinin eş değeri sadece firma farklılığından kaynaklı isimleri Farklı. Ağrılarıma ve kabızlığıma baya iyi geldi kuzum
Leylaminannesi Bana doktorum kaslmam vardı 18 ci haftamdan Magvital saşe yazdı içiyorum şükür agrimi o kesti üzerinde magnezyum karbonat yazıyor
Zeynep_cagdas Leylaminannesi anladım canım maşallah 🌸 inşallah benim kasılmalarım da geçer. Pazartesi tekrar doktora gideceğim, yazdıracağım yeniden o yüzden öğrenmek istedim 💕
Zeynep_cagdas Busraveminisi1 Tevhidehli1 ben de şu an magnorm kullanıyorum. Sizin şikayetiniz neydi? Ne için verdi doktorunuz?
Leylaminannesi Zeynep_cagdas inşallah geçer ağrınız bende dayanılacak gibi değildi ağlıyordum yerlerde kalıyordum resmen iki gün arka arkaya gittim doktora bunu yazdı içer içmez kesldi çok şükür doguma kadar kullan dedi
Tevhidehli1 Zeynep_cagdas sancı giriyor Hocam beni bağırttırıyor neredeyse çok kötü batıyor alt tarafım demiştim belim ağrıyor demiştim o da bunu verdi bel ağrıma gam anlamıyla iyi geldi diyemem o bir müddet sonra geçti ama alt bölgemdeki sancılarıma biiznillah iyi geldi
Busraveminisi1 Zeynep_cagdas 3 gün önce sol kasığımda şiddetli geçmeyen ağrı karında sertleşme ve kasılma ile apar topar gittim alttan ve karından muayene oldum idrar tahlili yapıldı şükür açılma yoktu bebek iyiydi rahim uzunluğu da yerindeydi idrar yolu enfeksiyonu çıktı o nedenle kasılmaları önlemek için verdi memnunum şükür içtim içeli ne kasılma var ne ağrı
Nasippp Tevhidehli1 canım nasıl sancı oluyor kaçıncı haftada başladı ultrasonda çıkar mı kasılma falan
Zeynep_cagdas Tevhidehli1 yani kasılma gibi bir şey mi, ne sancısıymış canım o? Benim kasılmalarım oluyor, magnorm öncesi çok sık oluyordu. Şu an şükürler olsun daha iyiyim ama ara ara hala oluyor. O yüzden öğrenmek istedim
Tevhidehli1 Zeynep_cagdas yani bende anlamadım o sancı mı yoksa nasıl bir şey ama şöyle tarif edeyim ani acılar giriyordu nefesim kesiliyor ve çok ağrıyordu sanki aniden bir şeyler batıyor gibi ya da dalağımız şişerde nefes alınca batar ya öyle batıyordu magnorm verdi gene arada oluyor ama daha az .. siz kaç haftalıksınız ben ilk başlarında ilk 3 ayda çok fazla yaşadım
12mers Zeynep_cagdas positive diye bir marka tek öğün alıyorum 34 haftayuım azaldı biraz benim agrılar bana 2 öğün iç dedi ben tek öğün içtim
Zeynep_cagdas Leylaminannesi senin de karnın sertleşiyor muydu canım? Çok korkuyorum erken doğum olmasından. Benim karnımın bir tarafı bi noktası diyeyim sertleşiyor sonra yine kendiliğinden gevşiyor.
Leylaminannesi Zeynep_cagdas vallaahi ağrı olduğu zaman ağrıdan başka bir şey bilmiyordum sertleşme bilmiyorum ki nasl oluyor belki olmuş ama hiss edermyimki o zaman? Kaç haftalıksiniz? Ben o zmn 18 haftamdi şimdi 22 oldum
Zeynep_cagdas Ozdmrkbraa anladım canım çok teşekkür ederim 💕 işte bir umut insan hangisi daha iyi gelecekse o olsun diyor. Çaresizim 🤲🏻
Zeynep_cagdas Tevhidehli1 ben şu an 21.haftadayım 18de başladı. İnşallah ikimiz de şifa buluruz, bizim gibi olan tüm anneler de şifa bulur 🤲🏻