Evet bende anne oldum 😍 5 yıllık evlilik bi sorun olmamasına rağmen 5 yılın sonunda Rabbim nasip etti hamilelik duygusunu son zamanlarda biraz zorladı erken gelme riski vs. Derken 37+3 e geldik. Gebelik şekeri covid pozitif doğumdan 3 gün önce babamı kaybetmem anneminde hastanede yatıyor oluşu baya etkili olmalı ki 23 eylül çarşamba günü sanciyla uyandım yataktan kalkmak için yeltendigimde suyumun geldiğini fark ettim eşimi uyandırdım. Hemen duşa girip hastaneye gittik saat 5 te hastanedeydik 3 cm açıklık vardı. 8 de suni sancı verdiler yarım saat içinde açılmam 10 cm oldu ve covid etkisiyle çok kuvvetim kalmadı ikinmakta zorlansam da biraz kesiyle normal doğum yaptım çok şükür oğluşum yanımda uyuyor 😍babamın acısı geçmiş değil Rabbimin imtihanı Kazananlardan eylesin inşallah 🙏. . Gebelik şekerim geçti insülin vurulmayi bıraktım covid karantinamda bitti duam anneminde sağlıklı bir şekilde hastaneden taburcu olması. .. iç açıcı bir hikaye degil ama covid olup gebelik şekeri olan gebelere moral olsun diye yazdım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 💙