mucizemelif12 Merhaba kızlar agustos ayının başında Hsg çektirdim adet günümde gecikmeden adet gördüm ama iki gün sürdü çok az geldi 6 gün sürer normalde sonra adetlerine bir hafta kala göğüs hassasiyetim başlar şişer acır agustos adetimden sonra hiç geçmedi göğüs sisligim ve inanılmaz acısı.. Eylül’de 12 gün kala adet gordum yine üç gün sürdü şimdi daha adetime 13 gün var yine aşırı derecede sis yürürken bile göğüslerim acıyor dokunamiyorim bile neden olur yada yaşayan var mı doktora yazdım gebelik belirtisi demişti bunun öncesinde ama adet gördüm anlamadim gitti
Milos35 Bi şey sorabilir miyim, ben de HSG çekildim perşembe günü, 2 gündür kanamam devam ediyor yani kilodumu lekeleyecek sekilde. Kaç gün devam ediyor? Hsg çekildikten kaç gün sonra ilişkiye girdin ve korunarak mı korunmasız mı ilişki yaşadın canım🌷🌷🌷
mucizemelif12 Milos35 cnm agustosun 3 ünde çektirdim çektikten sonra üç gün sürdü çok çok az geldi üç gün sonra bittiiii bittikten iki gün sonra korunmadan gün aşırı ilişkiye girdim düzenin bı iki ay bozulabilir btelas yapma benim gibi inşallah gebe kalırsın
mucizemelif12 Neden olur acaba bilmiyorum tmm yine doktora gidicem ay başında ama anlamadım kafam çok takıldı