Hira_meyren Cansuyasar insallh canim benim rabbim yardımcın olsun peki ne gibi sorunlar yaratabikicekmis
Dlktpl Twinsmomm01 ıyıler cnm oglumda az enfeksiyon coktı antıbıyotık alıyor kılo almalarını beklıyoruz bakalım sen nasılsn
Twinsmomm01 Dlktpl magnezyum kullanıyorum sadece günde 2 kere. Sen naptın toparlandınmı sezeryandan sonra bebeklerden kendimizi unuttuk ama 🤦🏻♀️
Duru999 Halidemat merhaba Allah her iki yavrunuzu korusun amin🤲. Benim suan bi korkulu riskim yok ama kendime iyi bakmazsam olurmus. Yani is yapmiyorum hep yatiyorum.. Allahin izniyle vakti zamaninda sag salim gelsinler🤲
Twinsmomm01 Dlktpl evet benide mahvetti mutfaga gitmek bile zulum geliyor doğumdan sonra allah yardımcımız olsun🙏🏻 Bebeklerimizde biran önce iyileşsin inşallah
Dlktpl Twinsmomm01 bıde sonra ayaga kalkınca cok zor kuvezde bule zor ayakta duruyon bnm bebısler sırıngayla beslenmeye gecmıs sukur bugun 1340 1350 olmuslqr
Baybymucize Halidemat canım haftan iyi kilosunda süper bebeğin çıkacak şakın korkma benm doktorumda 28.haftaya gelsek diye düşünüyor rahim ağzı yetmezliğim var allahım Sevinç’le bebeğini almayı nasip etsin 🙏🏻