2artiikizannesi Bebek bisküvisi bebeğe kilo yapar diyorlar yiyipte bebeği kilo alan varmı acaba doktora sordum tatlı niyetine yiyebilirsin kiloyu sen alırsın dedi ama yiyip bebeği kilo alanlar varmı😊
Esoo0698 2artiikizannesi Valla banada dediler bende sütle karıştırıp mama gibi yiyorum efsane oluyor inşallah bebeğimede yarar 😋😋
Dlngnz 2artiikizannesi bebek bisküvi değil ama kabak çekirdeğini bebeğe kilo yaptığına eminim annem ve yengemden biliyorum😂
feyzos 2artiikizannesi bana da ilk hamilelikte nesquik kilo yapıyo dediler 2960 doğdu hiç de kilo yapmamış 😂 Erhan karaalp Instagram’da soru cevap yaparken bebeğin kilosu genetik faktörlerle kordondan bebeğe giden akışla alakalı ne yerseniz yiyin tarzında birşey demişti ben de genetik olduğuna inanıyorum esim de ben de 2900-3000 civarı doğmuşuz
2artiikizannesi Esoo0698 banada yarar diyolar da doktora sordum yaradığını söylemedi o yüzden sormak istedim canım 😊
Aselm25 O sadece bize kilo aldırıyor valla ilk kızımda yedim kızım 2780 doğdu bir doğruluğu yok yani 😊ha olanlar varsa da tamamen tesadüf 😊
2artiikizannesi Aselm25 bende öle düşünüyorum doktorda bebeğe deilde kndi kendine kilo yapar demişti sordum😊
Zeynepli1234 2artiikizannesi o haftalarda bende sürekli bebeğime kilo aldırmaya çalışıyordum çok kasma kendini sağlıklı beslen yeterli olacaktır. Son haftalarda çok fazla kilo alıyorlar şuan daha fazla kilo almasın diye aç geziyorum resmen 😊
2artiikizannesi Zeynepli1234 yok canım aman kilo alsınlar diye düşünmüyorum şimdi de çok merak ettim bisküvi aldiriyormu diye doktorda kndimin alacağını dedi 😊