Yesimkvrg Merhaba hanımlar 16 haftalık hamileyim fakat ara ara kanamam oluyor ama doktor kesende kanama görünmüyor diyo sizce sebebi nedir daha önce yaşayan oldu mu
Ozge0634 Yesimkvrg benimde 14. Haftada kanamam olmuştu doktor kanamanın plesantanın yan duvarda olmasına bağlamıştı dinlen iş yapma dedi sonra geçti
Mervesbora Yesimkvrg aynısını yaşadım ama banada öyle dedi dr sebebi ne bende bilmiyorum progestan ve proton kullanıyorum şuan 18 hafadayim
Sna-1234 Yesimkvrg benimde aynı sizin gibi nedeni yok diyor doktor ama oluyor ara ara devamlı ilaç iğne veriyor gittiğimde benimde 15. Haftada başladı şuan 20. Haftadayım ve ilaca devam ediyorum Progestan
Yesimkvrg Ozge0634 dinleniyorum kalkıyorum progestan iğnesi ve hapını kullaniyorum ama nerdeyse 1 aydır arada devam ediyor ve kimse bana şu nedendir diyemiyor
Ozge0634 Yesimkvrg ilginç aslında bana doktor kanamanın olması önemli değil önemli olan nerden geliyo onu bilmemiz gerekiyor demişti demekki bunlardan biri sebep değil bazen bi sebebi olmadan da kanamalar olabiliyor kan sulandırıcı falan kullanıyomusun
Meryempalabyk Yesimkvrg rahim agxı yetmezligi her ay gidiyordum doktora bsy yok diye gönderiyorlsrdı sonra bulunmustu
Yesimkvrg Sna-1234 ama 2 gün önce gittim kesende kan görünmuyor dedi doktor bebekte gayet iyi dedi bırakabilirsin dedi iğneleri sonra eve geldim tekrar az bı kan geldi ne yapacağımı şaşırdım
Sna-1234 Yesimkvrg benimde tam geçti doktor ilacı bire düşürdü 1 hafta sonra tekrarladı benimde de kanama alanı yok hiç bi yerde
Gllpkr Yesimkvrg benimde düşük riskine bağlı kese etrafında kanamam olmuştu 6 haftalıkken hala korkuyorum demekki haftalar ilerleyip bebek büyüsede kanama olabiliyo
Meryempalabyk Yesimkvrg yok olmadı kendimi yormadan bsylr yapyrm cok dolsmıyorum genelde uzanyrm okdr