Cnnsmy Merhaba arkadaşlar aşı yaptırdınız mı 8 aylık hamileyim aşı yaptırmak konusunda çok kararsızım fikirlerinizi merak ettim?
irva Cnnsmy Zatürre aşısı hamilelere yasak.Grip aşısı olabilirsin sadece 😊 bende bekliyorum iğne gelsin olucam gribi.
Mmunvvr Cnnsmy grip aşısı olmayı düşünüyoruz ailecek ben eşim ve beş yaşindaki oğlum bulabilirsek yapacaz doktoruma sormustum gecen gün yap dedi ama zatüreden bahsetmedi zatüre 65 yaş üstü ve kronik hastaligi bulunanlar yapmalı diye biliyorum
Unlukacar Cnnsmy benim doktorum mutlaka yaptır dedi eczanede sıraya yazıldım canım gelmesini bekliyorum aşımın
sinber Cnnsmy normal aşılara karşı değilim ama grip ve zatürre alışına karşıyım çok aşılar canlı ve vücuda veriliyor şuan ki korona sürecinde riskli ve çevremde aşı olana kdr hiç sorunu olmayan aşı olduktan 2-3 gün sen zatürre ile beraber korona olan çok kişi oldu maalesef
buseyusuf27 Cnnsmy cnm bence olma grip asısı zaten virüsün ta kendısı esım saglıkcı ıyı bırsey olsa bana yaptırırdı kndısıne yaptrırdı
deniiizz Cnnsmy ben kesinlikle düşünmüyorum hiç gereği yok, çok yan etkisi olan aşılar hele ki gebelikte.. bağışıklığınızı güçlendirin,iyi beslenin,d vitamini seviyenizi yüksek tutun yeterli bence…