Zekiye4295 İdari izinliyken eğitim ödeneği yattı mı size ben 28. Haftamdayım önce yatırıp sonra iptal etmişler eğitim ödeneği neden yatmıyor 32-38 de çalışmayı düşünüyorum mesela o zaman için kullanacağım düşünülmüyor mu
aybkkra Zekiye4295 bizim ilde daha yatmadı ama yatacak denildi sonuçta doğumdan sonrasıda okul dönemide denk gelecek yine
Srzrk Zekiye4295 Yatması gerekir. Bence idarenize sorun bunu mutlaka bir yanlışlık olmalı yatıp geri çekildiyse.
Littlesunshine Zekiye4295 ben şu an doğum iznine ayrıldım 34. haftadayım bana yattı ben de ücretsiz izinde olunca yatmıyor diye biliyorum size yatması gerekirdi
Rabiaagk Zekiye4295 doğum iznindeyim ve yattı ödenek. Yatması gerekiyor idari izinde zaten her türlü yatmalı normal zamanda ek ders bile alınıyor idari izinliyken
momofboys Ben idari izinliyim hatta 28+5 günlüğüm. Idare canlı ders verdiğim için fiilen çalışmış olduğumu alacağımı söledi
momofboys Zekiye4295 hayır hocam o raporluyken geçerli idari izin sadece bizim dışarıyla temasımizi bi nebzede olsa azaltmak için. Bununla ilgili resmi yazı dahi var 24-32hafta gebeler ve kronik rahatsızlığı olanlar yaş haddinler izinli olanlar eğitime devam edecekler ama uzaktan. Aksi sadece rapor alanlar için
Ysmnn_38 Ben idari izinliyim benim yattı hocam sadece ücretsiz izinde olanlara yatmıyor diye biliyorum bence milli eğitimle görüşün
momofboys Zekiye4295 belki ihtiyaç olmadığı içindir hocam ama siz iyi araştırın bence ilce mem e falan sorun sonradan sorun yapmasınlar.
Mirayiko Bende idari izindeyim eğitim ödeneğim yattı. Eğitim ödeneğini sadece ücretsiz izinde olanlar alamaz. Mutlaka bu konunun arkasında durun ve eğitim ödeneğinizi alın.