Tubidd Hepsiburadadan araştırdım bu beşikten alıp kullanan var mı:)resim ekleyemedim ama adı heyner ahşap organik beşik anne yanı diye geçiyor☺️
eskuy Tubidd aynısını yeğenim kullanıyor bende de babycomun ki var ikisinin özellikleri de aynı ben çok memnunum hem hafif hem sallanıyor hem yatak ayarı var istediğim şekle dönüştürüyorum
Tubidd Tugce1803 tekerlekli derken bu modellerin var mı hem sallanan hem tekerlekli olanından☺️Bana atar mısınız ismini varsa bakarım daha iyi olur
Purpura26 Tubidd https://www.hepsiburada.com/babycom-dogal-ahsap-boyasiz-anne-yani-besik-60-x-120-cm-tekerlekli-besik-pm-HB00000SKPSQ
Tugce1803 Tubidd Evet var❤️Hemen atıyorum☺️Bu attığım en büyükleri, civilde 60×120 olan da var 900 lira
Szndmn Ben aldım henüz kullanmadım ama memnun kalıcağımı düşünüyorum hem hafif zaten gayet de güzel duruyor ben çok beğenerek aldım
Ef24 Tugce1803 ben sütten kesilene kadar yani bi 2-2.5 yaşına kadar yanımda yatıracağım bebeğimi inşallah 🙏🏻 o yüzden 70*130 aldım 100-200 lira çok bi fark değil zaten
Tugce1803 Ef24 Ben 1 yaşında ayırmayı düşünüyorum ama 2-3 yaşına kadar o beşikte yatacak. Daha sonrasında baza almayı düşünüyoruz🙏🏻