Deletedmom360 Kızlar yumurtlama öncesi akıntınızda nasıl bi değişiklik oluyor ? Bende bugün böyle şeffaf uzayan tarzda bseyler oldu bu yumurtlama belirtisi olabilir mi ? 🤗 başına gelen yazabilir mi ?
Ayazseher Deletedmom360 yumurtlamaya başladığın zaman oluyo diye biliyorum benimde oluyordu ortalama 1 hafta sürüyor o akıntı o hafta içinde yumurta çatlıodu testi yapmaya devam et bence
DileKx Deletedmom360 acaba mide bulantınız kasık ağrınız bel ağrınızda oluyo mu? Bnde bel ağrısı ve mide bulantısı çok oluyoda acaba yumurtlama günümü bilmyrm
Deletedmom360 Ruzgarperisi öncesi mi oluyor yoksa o gün mü ? Gerçi bugün ovülasyon testi yaptım silik çıktı
Ruzgarperisi Deletedmom360 silikse çatlamış demektir herhalde. Ben hiç ovulyason testi yapmadimda bilmiyorum
Deletedmom360 Ayazseher hayır canım düzenli değil 4 ay oldu adet olmadım. Dış gebelikten sonra olmadım
DileKx Deletedmom360 anladm benimde 1 gün çok ağrı oldu ama geçti şuan adetime daha 9 gün falan var ama yumurtlama gününü hespalayamadm adetim geçen ay 1 hafta arayla 2 kere oldu bnde şaşırdm yumrtlama günümü hesaplayamadm bu ay