Minik5656 Brcangn akıntınız da artma oldumu acaba Benin’de bu hafta idare kaçağı gibi ara ara akıntı var sizde varmı
Birkucukkelebek Brcangn koku hassasiyeti özellikle deterjan parfüm kozmetik ürünlere karşı. Duyduğum an lavaboya koşuyorum. bir de aşırı halsizlik maalesef :/
Birkucukkelebek Minik5656 benim de akıntım oluyor ya ıslaklık oluyor baya. Ama kıvamlı bi akıntı da değil ilginç.
Brcangn Merinosunannesii Esya21 esrosSs Birkucukkelebek Minik5656 valla kızlar hepimiz bu haftalarda çok çekiyoruz inşallah 3. Ayımızın sonunda biter herşey. Özellikle mide bulantısı doğuma kadar yaşayanı gördüm geçsin diye dua ediyorum ☺️🤲
esrosSs benim kasık ağrım oluyor , çok şükür mide bulantım yok. halsizlik ve bol bol uyku :) akıntım var kızlar.
Minik5656 Birkucukkelebek ya sık idrara Cıkmalar basladı ya arada kaçıyor mu tam anlamdım valla bende
Merinosunannesii Brcangn valla doktordan ilaç istedim sagolsun verdi şimdilik iyiyim öyle mide bulantım kalmadı
Neca Ara ara mide bulantısı,akıntı,halsizlik,çabuk yorulma. Çok nadirende kasık ağrısı oluyor. Ama biliyorum ki hepsi normal 👍🏻