Merhaba güzel hanımlar 39+6 da bende prensimi kucağıma aldım. Sabah saatlerinde nişanım pembe renkli geldi. Ama sancı hissetmiyordum. Öğleden sonra kahverengi leke geldi ve hafiften sancılar başladı. Doktoru aradık hastaneye gelmemizi söylediler. Gittiğimizde açıklık yoktu ve sancı çıkmayınca eve geldik. Gece 12 de yine sancılar girmeye başladı. Bir süre kıvrandım sonra eşim uyandı. Sıcak su torbası koyduk sırtıma biraz hafifledi daha sonra şiddetli bir şekilde devam etti. Saat üç oldu daha fazla dayanamadım hastaneye gitmeye karar verdik tam o sırada suyum geldi . Eşim duş almamda yardımcı oldu sıcak su biraz olsun rahatlattı. Daha sonra hastaneye gittik 5 cm açılmam vardı . Ama nst de bebeğin hareketleri zayıftı . Hareketlenmesi için serum taktılar . Kısa sürede açılmam 8 cm oldu ama bebeğimin kalp atışı serum sonrası da normale dönmedi ve normal doğum olursa dayanamayacağını söyledi doktorla ve ameliyata aldılar . Normalde belden aşağı uyuşturdular ama sabaha kadar sancı çekince uyuşukluğun etkisiyle rahatlayıp sızmışım . 5.30 da Bebeğimi yanağıma koyduklarında kendime geldim. O kadar mucizevi bir şey ki . Doğum konusunda da illa bu olsun diye diretmedim hiç hayırlısı olsun diye dua ettim hep ama yürüyüşlerime de devam ettim . İlk ayağa kalkma zorladı biraz ama sonrası o kadar sıkıntılı olmadı. İnşallah bebek bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır. Allah isteyen herkese de nasip eder inşallah bu duyguyu . Güzel günleriniz olsun …