MineKadir Kızlar yarin sabah aşılama olacağım allahın izniyle inşallah.lutfen benim için dua edermisiniz 🤲🤲
Happykariner MineKadir rabbim gönlünüxe göre versin inşallah tutar inşallah 🙏🙏 Bana aşamalarını anlatır mısınız ? Kaç tl tuttu ücret bende düşünüyorum da
MineKadir Happykariner amin cnm.allahim hepimizin gönlümüze göre versin inşallah..1400 tl civarı tuttu giresunda üniversite hastanesinde yaptircam
Happykariner MineKadir bende istiyorum ama eşimle oturup konuşmadım daha. Bişey sormak istiyorum eşinizde veya sizde problem mi var yoksa daha fazla beklememek için mi yaptırıyorsunuz aşılamayı
MineKadir Happykariner biz gec evlilik yaptık yaştan dolayı beklemek istemedik 2yillik evliyiz.esimin sperm sayısı birazda düşük cnm.yastan dolayı sıkıntın yoksa bekle istersen
MineKadir afrasil inşallah canim.dua edin yinede ne olur.adetliyken adetin 2ci günü yumurta takibi yapılıyo sonrasında iğne verdi 5aksam iğne 6ci aksam catlatma ignesi yaptirdim bugun igne yok yarin allahin izniyle asilama yapircak 🤲🤲