Emine2943 halitefe ilk bi kutu enox bitirdim şimdi oksapara geçmem sıkıntı yaratır mı ki acaba ya korkuyorum
halitefe Emine2943 yok canım eczacının da doktorunda demesi lazım birebir muadili yani hiç bir sıkıntı yaşamazsın ki bende bir ara enox kullandım bir ara oksapar sadece hibor kullanamazsın
Aknkbr Emine2943 hiç sıkıntı olmaz olsapar yokken bende enox kullandım tekrar oksapara geçtm içeriği aynı zaten
Gokcefeyza halitefe hibor niye kullanamıyor ben 29. Haftaya kadar oksapar kullandım. 30da hibora başladım 2 haftadır hibor kullanıyorum.
halitefe Gokcefeyza dozunun yeniden ayarlanması gerekir canım içeriği farklı 4000 enox ve oksapar hiborda başka bir doza tekabül eder ki içerikleri bir kere aynı değil doktoruna sormadan asla kullanmasın
Tatlianne_ Gokcefeyza hibor kaclık kullanıyorsun ben 5000 kullanıyordum piyasada bulamadık dokturumda oksapar 6000 yazdı onun yerine
Mucizem-m Emine2943 canım google ilacim nerede yaz sağlık bakanlığının uygulaması cikiyo orda piyasada olamayan ilaçların hangi eczanede kaç adet olduğu görünüyor ben baktim senin ilcende bir cok eczde var 🤗
Emine2943 Mucizem-m Allah Allah bütün eczaneleri de dolaştık halbuki kaldıysa bi iki eczane kalmıştır belki de ellerinde var ama oksapar satışı yapıyolar. Bende bi bakayım teşekkür ederim