Deniz_deniz123 kızlar en çok ne aşeriyorsunuz ne aşerdiniz benim canm sürekli kabak çekirdeği istiyo bide karpuz 😂😁
buseyusuf27 Deniz_deniz123 ılk zmanlar erık ve karpuz eksı tatlı bır yıyodum 🤣 sonra tabı 1 ayda 6 karpuz yedım ve 7/24 yıyordum 🙄🙈 kılo alyorm tabı oyle olunca sonra yanmalar basladı azalttm
Mom103 Deniz_deniz123 ama ben pisirmeyeyim başkasi bişirsin ben yaparsam tiksinirim yiyemem. Çunki kendi yaptigim yemekleri yemek istemiyorum
Deniz_deniz123 Meryemgundogdu2_ ya bende çok severim zeytini ilk hamilikte çok yerdim tostla çayla çok güzel olurdu
Meryemgundogdu2_ Deniz_deniz123 ben zeytini herşeyle yiyorum normalde o kadar aramazdım ama garip bir şey aşerme can çekmesi falan😁🤩
Deniz_deniz123 Mom103 öyle oluyo zaten mangalı erkekler yapar ne tuhafya kokusuna dayanmiyon ama cann istiyo ben ogun tam uyucam canm turp çekti ne alaka ya 😂
Mom103 Deniz_deniz123 evet başkasi yapsa yerim ama kendim yapsam tiksinirim asla yeyemem çunki kendim yaptigim yemekleri zor yiyorum
busbus35 İşkembe çorbasına taktım kafayı 🙏🤰 birde haşlanmış patates hergun kaynatıp yedim 🙏 boyoz seviyorum başka cnm bişi asermedi 🐳6inci aydan snra asermem bitti benm ama işkembe çorbası hergun içerim severim 😁