Anne18 Kızlar 11 haftalık gebeyim canım jelibon cekiyır ikidebir yiyip duruyorum birşey olur mu acaba? 🤔🥺🥺🥺🙄
Oykuaygun Anne18 jelibon zararlı maddeler içeriyor diye okumuştum Bi ara. Birde abur cubur yani. Bence ye ama fazla yeme. İkinizinde sağlığı için ❤️
Folikasit18 Anne18 hele bir de ekşi jelibon 😍 yaa ben oğlumda çok çok dikkatliydim hiçbir şey yemezdim zararlı ağzıma bile sürmezdim. Bu hamileliğimde dayanamıyorum jelibon ve cips yedim. Arada resmen aşeriyorum 🙈
Blackpink Anne18 benim jelibondan sebep kanda sekerim yukselmisti. Yemeyi kestikten sonra bidaha kana bakildi dusmustu. Bende o donem covid sebebiyle evden cikamadigimiz için 1 yada 2 paket yerdim hep sonrada tum tatliyi kestim bebegime biseyy olur diye
Esracnrr27 Ayy mideniz bulanmıyosa yiyin ben keşke bulantı ve kusmalardan kurtulsam canım ne çekse yesem
Seyma27 Anne18 Bende cips olsun abur cubur olsun canım cekerse bır tane yıyorum eşimin eve de almasına ızın vermıyorum sizde öyle baska seyler aklınıza getirin evdede bulundurmamaya calısın bence ıkınızın saglıgı ıcın 🙂