Ozdmrkbraa aslihancvk inşallah kuzum 1 haftadır zaten hastaydım meğer covidmişim bilmiyormuşum çok şiddetli eklem ağrılarım var an da mecbur parol yada magnezyum içebiliyorum meyveyi yiyordum daha dikkat ediyim artık dediklerinizi yapıcam kuzum Allah razı olsun
aslihancvk Ozdmrkbraa eğer yiyebiliyorsan sabahları aç karnına bal propolis toz zencefil bı tatlı kaşığı bala biraz koyup yersen bağışıklık sistemini güçlendirir Allah’ın izniyle en kısa zamanda atlatırsın inşallah 🤲
Ozdmrkbraa Goncikim iki gündür yok aniden gitti kuzum ne zaman gelir bilmiyorum doktor negatife dönsenden de hemen gelmez dedi çok değişik ne yediğim ne içtiğim belli değil
Goncikim Ozdmrkbraa bende öyleyim benim 15 gündür yok ne tat ne koku kafayı yiyeceğim artık🤦🏻♀️😔18. haftamdayım canım bişeyler çekiyo ama yesem be yemesem ne 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Çok zor,ne zaman gelecek bilmiyorum 😭😭
SnFk Ozdmrkbraa çiçek balı da olur ama biliyosun kestane balının ayrı bi şifası var. Eğer kestane balı bulabilirsen hemen al
Ozdmrkbraa Goncikim sende mi pozitifsin 😣 benimde canım neler neler istiyor ama tadını almıyorum diye yemiyorum 😏 Allah şifamızı versin tüm hastalara içinde bize de
Sevdiss_17 Ozdmrkbraa benim kizimin gecmeyen oksurugu vardi kisin aktardan aldik ozaman hamileyseniz sakin kullanmayin demisti komsumda sakin icme demisti bana
Bahartrn61 beyza-guven bizede yapılmck dediler ama ben endişeleniyorum doğumuma az kaldı ya gecmemişse diye
Ozdmrkbraa beyza-guven bana da 10 gün karantinada kal sonra test vermeme gerek yok dediler nasıl içime sinip negatifmişim gibi davranıcam ki
Ozdmrkbraa Sevdiss_17 işte hem hamile hem pozitif olunca telaşlandım gerçi sürekli bişeyler içiyorum yiyorum fazladan dikkat etmeye çalışıyorum bakalım sıkıntılı bi süreç ama rabbim daha ağır olanlara da bize de Şafi ismi hürmetine şifa versin 🐣