Zeyyno_ Hilal93 80gün kaldı 🙈🙈🥰🥰 hem heyecan hem korku karışık duygular içerisindeyim ama sakinim çoğunlukla Eşimde sabırsızlıkla beklio gelsinde sevelim istio bi an önce 🤷🥰🥰
Hilal93 Zeyyno_ evet hele alışveriş yaptıkça daha çok sabırsızlanıyor insan Benin ikinci kez ama ben bile neye benzeyecek nasıl olacak diye meraktayım geçmez artık bir hafta 🤦🏻♀️☺️
Hilal93 busbus35 bugün gittim 37+5 haftalığım 5 ekime verdi kilosuna falan suyuna baktı hersey yolunda dedi ama çok kasılıyor dedim o zaman fazlada bekletmeyelim dedi zaten ikinci kez sezeryan olacağım
Miyne89 Hilal93 10 gündür 5 gun var doguma yarin kalkicam yine 5 gun olcak diye korkuyorum 1 ekim benim de nasipse sona sayıyorum 38+5 olcam sizin?
Zeyyno_ Hilal93 Ben anneme benziyorum ama huyumu babamdan almşım 😂😂😂 eşimde gözleri bana güzelliği sana çeksin dio bakalım büyüdükçe görcez 🤷🥰🥰Eşimin gözleri renkli
Hilal93 Zeyyno_ inşallah baskın gelir göz geni 😊 sağlıkla gelsin inşallah ya çok cimcime oluyor kızlar ikinci kez kız annesi olucam nasipse 🥰💞