Eta21 Haftadayım kızlar ayaklarım çok ağrıyor ve davul gibi şişmiş durumda. Tuz yememek dışında bu ağrıyı dindirecek veya şişi azaltacak bir yönteminiz var mı
phdmom Eta21 benim de böyle oluyor doktor bebeğe giden kanallardan birinde yavaşlama olduğunu söyledi ve coraspirin içmeye başladım. Yürüyüş yapın en iyi gelen şey yürüdükçe açılıp iniyor, bol su için ama gerçekten bol en az 3-3.5 lt günde
phdmom Eta21 şu an 30 haftadayım, 28. Hafta kontrolünde söyledi ben el ve ayak şişliğim var sık yürüyorum ve sürekli tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor diyince bir renkli doppler çektir bakalım dedi onun sonucunda çıktı bu yavaşlık
Eta21 phdmom sizin yürümenize rağmen şiş ben pek yürüyüşe çıkmıyorum özel olarak tansiyonumda 10-8 falan normalde normal yani bilemiyorum niçin böyle bebeğe zararı var mı
phdmom Eta21 tabii var beslenemiyor 😔 sebepsiz sırf hamilelik nedenli de şiş olabiliyormuş ama ben bu kadar dikkat etmeme rağmen aşırı şişince şüphelendi belki de doktor siz de kontrole gidince mutlaka görüşün bu durumu