yasemin-yusuf2016-yunus2020 merhabalar arkadaşlar 38.6 hamileyim pazartesi sezeryan olacağım ikinci gebelik sabah iç çamaşırım beyaz lekeli ile ıslak dı kaprimede gecmiş.sizce ne yapmalıyım üzerimi değiştirdim belim cok ağrıyor bide rahim yürürken acıyor .
Yasemin00 yasemin-yusuf2016-yunus2020 çamaşırın da dolu dolu ıslaklık carmıydı canım az dil ama biligin dolu dolu olandan
Yasemin00 yasemin-yusuf2016-yunus2020 2.5 ay önce dogum yaptım suyum gelmesiyle bende bildigin bardaktan su nasıl boşalır foş diye o sekilde olmustu benim eger öle bir şeydiyse suyundur benim öleydi
yasemin-yusuf2016-yunus2020 Yasemin00 valla iç çamaşırda ıslakdı ve beyaz sümüksü birşey vardı o ıslaklık kapriyede gecmiş
yasemin-yusuf2016-yunus2020 Yasemin00 Yasemin00 ilk kez yaşıyorum böyle şeyi önceki doğumum da su falan gelmedi o yüzden anlamıyorum hiç.kimisi az gelir diyor suyu kimisi cok geliyor kafam karışık bekliyorum bende bir daha olacak mı
Yasemin00 yasemin-yusuf2016-yunus2020 Hımmaralı aralı takip et canım sen suyun geldiyse eger bildigin bardaktan boşalır gibi oluyor zaten çamasırın her yeri ıslanırcasına belkide idrar kaçırmada ola bilir hamilelikte biliyosun ola biliyor ben suyum geldiğinde bekledim ara ara geldi suyum altıma pesete koyuyırdum hep acabamı dedim çünki idrasa diye ama 10 dk da bir geldiydi suyumun sızuntıları ve sonrasında nişanim geldi sümükümsü bir yapıla ozaman gittim doktora ve 3 cm açılmam varmıştı ama agrım yoktu hiç o gün doguma girdim şükür ikimizde kavuştuk birbirimize insallah saglıkla al kucana yavrunu sende hayırlı dogumun olsun canım.
Yasemin00 yasemin-yusuf2016-yunus2020 Ben de ilk yasadım canım 3 dogumum benimde diger ikisinde hiç böle birsey olmadı bu bebegimde yasadım duyguyu