Banukoz Merhaba bizde 9 haftalık olduk çok şükür hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah 🤲🏻🥰
35esra35 Didemcee çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin süreçlerimiz🥰benimde 6 ekimde kontrolüm bendede heyecanlı bekleyiş devam ediyor💁🏻♀️
Kuboskubos Didemcee sagol canim insallh hepimiz kucagimiza aliriz birbirlerimize dua edelim bol bol kabul olan dualarin bitaneside muminlerin birbirlerine ettikleri duadir rabbim cumlemizin duasini kabul etsin insallh ve tez zamanda sagliklica kucaklarimiza almayi nasip etsin insallh
35esra35 Didemcee Kuboskubos Bende 5 haftalıkken kesem göründü haftaya gel kalp atışı oluşur dedi 6+1de duymuştum🤗
Didemcee 35esra35 valla bana da 9 ekime vermişti ben akıntım fazla diye gittim canım ultrasona girmeden insan çok heyecanlanıyor
35esra35 Kuboskubos maşallah değerlerin çok güzel hatta sanki çoğul gebelik değeri gibi yüksek çıkmış 🧿 çok sevindim canım dikkatli ol çok yorma kendini
35esra35 Didemcee akıntı gebeliğin korkulu rüyası resmen🤦🏻 ben en son kalp atışını duyduğumda gitmiştim sonrada hafif kahverengi akıntım oldu diye acile gitmiştik ikisinin arasıda yakındı. sık sıkta gitmek istemiyorum ne hastaneye nede ultrasona🙅🏻♀️
Didemcee 35esra35 napalim canım içim içimi yiyor benim bişey oldu mu diye bir tane kaybim var Allah’ım bir daha yasatmasin
35esra35 Didemcee sende haklısın canım ona hiç yorum yapamam arayan, geç bulanlara tedirgin ve endişeli olmalarına o kadar hak veriyorum ki rabbim sağ salim kucağımıza almak nasip etsin. İlk gebeliğini kaç haftalıkken kaybettin😔
35esra35 Didemcee Üzüldüm canım rabbim tekrarını yaşatmasın bu gebeliğin içinde herşey çok güzel gitcek inanıyorum içimizi ferah tutalım🥰
Rengarenk mavilibisey 7+5 su an ama ayni sikayetler bende de var. karnim sis hazimsizlik uykusuzluk bulanti hepsi mevcut ne zaman gecer acaba 😳