Gozdem123 Slm kızlar cinsiyet karın şeklinden belli oluyormu sivri olunca erkek diyorlar yayık olunca kız sizce doğruluk payı varmi
Kahramankentli Gozdem123 karın sivri olup kalçası olmayan kadınlara erkek karnı küçük kalçası büyümüş kadınlara kız derler bizim buralarda genel olarakta hep doğru olur 👍
Ozdmrkbraa Gozdem123 yok kuzum benim karnım yayıldı bi gör halimi 😂😂 ama oğlum olacak arkadaşımın sadece önünde top gibi karnı var kızı olacak 😂 bu işler bünye vücut tipi meselesi 💕
Gozdem123 Ozdmrkbraa Ozdmrkbraa herhalde öyle gibi canım ilk başta yayıkti karnım her gören kızmi diyordu şimdi sivrildi
Srplhrgl Gozdem123 kız o zaman benimde öyle bizim burda göbek yukarı bakınca erkek aşağıya bakınca kız diyorlardi zaten anneler hisseder kız mı erkek mi diye
Gozdem123 haziranin25i benimde öyle ilk başta yayıkti her gören kızın olacak diyordu şimdi top gibi oldu cinsiyeti daha öğrenemedim senin ne
haziranin25i Gozdem123 atayım atmasına da hamilelik her bünyede değişkenlik gösterir neresini merak ettiğini çözemedim 🤭
Gozdem123 Srplhrgl yaaa kız doğuyor rüyam da da gördüm ama çok istediğim için öyle geliyor diyorum sonra
Srplhrgl Gozdem123 belkide kızdır ilk çocuk çok başka ama kızsada erkeksede senin bir parçan ve zamanını bekle bebişin sana süpriz yapsn