Zehra122_klc22 Selam hanımlar ayın 6 sında doğum yapıcam allah izin verirse ayın 5 inde gel kanla covid testi yapılacak dediler böyle bi şey mümkün mü covid için burundan yada ağızdan yapılmıyor muydu test kanla test yaptıran var mı?
Seseff Zehra122_klc22 parası güzel ama 😂 bende yaptırmıştım test korkulduğu gibi değil bence herşey bi kaç saniye sürüyor ☺️
Seseff Zehra122_klc22 bende test olcağımı bilmeden gittim o hastaneye testi istemiyorum diye ağlicaktım nerdeyse 😂 ama dediğim gibi hiç korktuğun gibi değil burunda
SKelebek Yahu bundan 1,5-2 ay önce böyle bişe yoktu bana biraz fırsatçılık gibi geliyor özellerin yaptığı
Zehra122_klc22 SKelebek 9 aydır gidip geliyorum hiç test falan istemediler 2 gün yatıracaklar ya ondan istiyorlar testi
SKelebek Zehra122_klc22 kuzum alakası yok. Virüsün en yoğun olduğu dönemde arkadaşım sezaryen ile doğum yaptı test mest yapılmadı yeni moda bu
Omerve19 Zehra122_klc22 ben de ayni sekilde cok fazla korkuyodum hatta bize filyasyon gelip yapti temasli oldugumuz icin resmen aksama kadar karnima agrilar girdi nasil yaptircam diye ama gercekten abartilacak bir sey degil ben cok fazla panik biriyik boyle canım da cok tatlıdır ama hiic hissetmedim bile o kadar kolay oldu ki o korkutmalar falan hep bosunaymis yani
Zehra122_klc22 SKelebek benim arkadaşım yeni başladığı zamanlar yaptı doğum test istemediler bile bi bana gelince istendi test