Gozgozhappy Kızlar az önce kahvaltıda küflü yufka yedim yanlışlıkla sonra farkettim ya telaş yaptım bi sıkıntı olur mu sizce
ikizminikler Gozgozhappy mide bulantısı karın ağrısı gibi bi şikayet olmazsa bi kaç parça şeyden zarar gelceğini sanmam 🤷🏻♀️
Naren1 Gozgozhappy benimde kaşar peynirimin üstü küflenmişti küflenen yerini kestim yedim canım ben bilinçli yedim sağlıkçıdır babam tarihi geçmediyse sorun olmaz dedi tabi sen yine doktoruna sor canım
Gozgozhappy ikizminikler şu anlık hiç bir şeyim yok doktoruma yazmaya da utandım artık o kadar çok yazdım ki
Gozgozhappy Burcuuuo telaş yaptım farkedince bıraktım teşekkür ederim şimdilik bir şeyim yok internete baktım neler yazıyor
Burcuuuo Gozgozhappy evet bende öyle yapmıştım ama çok yemediğimiz için birde fark etmeden zaten bir şey olmadı sizede olmaz inşallah
turgutugra Fazla yemediysen hiçbir şey olmaz ama kendini kontrol et yine de mide bulantısı felan olursa yazardın doktora
Gozgozhappy Naren1 ben iyice takıntılı oldum yaaa hepte bana denk geliyor diyorum kendimi gözlemleyim sorun olursa doktora yazıcam bakalım saolun
SusamsMother Gozgozhappy geçen hafta yanlışlıkla ben de küflü ekmek yedim. Çok telaş yaptım ama takip ettim bir şey olmadı şükür.