Zafsim Kızlar 10haftalık gebeyım ve aklım cok karısık ve icim kesınlıkle bu testi yaptırmak istemıyor. DETAYLI ultrasona evet ama bu testi istemıyorum , yaptırab veya yaptırmayanlar varmı aranızda ? Sizce nabım yaptırım mi ne dersiniz ?
MYstryy Zafsim bu testlerin kesinligi yok fakat 2 gebelgmdede yaptrdim bir saknca gormedm acikcasi. Sadece 1 tup kan verdm ve ultrsn muanesi oldum bu kadar. Bence yaptirlmali eger risk gozukurse ileri testlerde yapilir bisi varsa ogrenilir ve ona gore hazirlanir insan. Yuzde 99 kesinliği olan testlerde var .
haziranin25i Zafsim ben tarama testlerinin hiçbirini yaptırmadım. Yaptırmayı da düşünmedim detaylı ultrason yaptırdım şimdi de şeker yüklemesi kontrol olacak. Sadece bu ikisini istedim.
Eoyk Zafsim bende yaptırdım hiç bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum bir sağlıkçı olarak ileri döneme kontrollü devam ediyorsun en azından öyle düşün bu çevreden duyulma bileğilerle olacak birşey değil doktorun gerekli görüyorsa yaptırmalısın
Aylinkut Gunaydn. Bence yaptirin. Tip o kadar cok gelistiki bi alternatif sunulur bi oneride bulunulur. Oyle bsii var dyelm olmasinda hci değilse dogum surecinde bebegi aldırmak istemezseniz bu duruma hazir etmis olacaksiniz kendiizi. Icinizi ferah tutun. Yasda cok onemli 2li teste 35 yastan sonra skntidir. Cnku istatiksel bir hesaplama yapilmakta burda yasta baz alinmaktadir. Saglicakla alin evladınızi kucaginiza
Zafsim Aylinkut amin ins 30yasındayım 🙏🏻Bakalım detaylı ultrasona tmm ama 2li de kararsızlık var iste
Bebislerimiz Ben yaptırdım detayli ultrason guzel birsey tum organlarina kadar tek tek bakilan bir islem eger cocukta hastalik olarak bisi varsa dogum sonrasi hemen onlem alınıyor ve minik minik heryerini goruyorsun bunun icin bile girilir
Zafsim tubik_ bende öle dusunuyorum detaylı ultrasonu diyorsunuz dimi 4boyutlu olan mi diyorsunuz bide hangi haftada oluyor acaba
Zafsim Eoyk mantıgımda Allah korusun böle bir sorun cıksa bebegımden mi vazgecicem Rabbımden hayırlısı dıyorum doktorlar elbettte her testi önerıyorlar sunuda yapma asla demezler ama kararsızım degısık manevi acısından dusunuyorum sizde haklısınız bir saglıkcı olarak verdiginiz fikir icin cok sagolun ❤️🙏🏻
132025 Zafsim ben yaptırmadım tekrar hamile kalırsam yine yaptırmıcam şöyle düşünüp yaptırmadım zaten testlerin kesinliği yok olduda down sendromlu olma ihtimali yüksek dendi ben neden 9 ayı kendime ve bebeğime zehir ediyim ve belkide yüksek denip sağlıklı doğucak ve boşuna 9 ay üzğlücem o yüzden gerek görmedim zaten her türlü kabulümdü
Zafsim 132025 kesınlıkle sana katılıyorum istedikleri kadar %90 sonuc verıyor densin Yawrularımızi rabbım korusun